*3η αγωνιστική του league stage.

*Πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

*Δεν υπάρχει νίκη Πολωνικής ομάδας εκτός έδρας επί ομάδας της Σερβίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (0-2-4).

*Μαζί με τα προκριματικά, η Λέγκια Βαρσοβίας έρχεται από 6/7 νίκες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 κόντρα στην Κραγκούγιεβατς. Το 0-1 στο 2’, το 0-2 ήρθε στο 84’.

Τους πρώτους πόντους της στη διοργάνωση αναζητά σήμερα η Μπάτσκα Τόπολα, που γνωρίζει ότι το έργο της δε θα είναι εύκολο κόντρα στη Λέγκια. Επέστρεψε απ’ τη διακοπή με εντός έδρας ήττα 0-2 κόντρα στην Κραγκούγιεβατς, αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε από μετριότατη εμφάνιση. Το ματς «στράβωσε» από νωρίς, ο αντίπαλος προηγήθηκε στο δεύτερο λεπτό και στη συνέχεια διαχειρίστηκε την κατάσταση, η Μπάτσκα Τόπολα πίεσε, αλλά δεν είχε καθαρή σκέψη, το 0-2 ήρθε στο φινάλε.

Επιστροφή στις ήττες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος έπειτα από τρεις διαδοχικές νίκες με καλές εμφανίσεις, βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας. Σε ό,τι αφορά το Κόνφερενς Λιγκ, έκανε πρεμιέρα με εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στην Αστάνα, εκεί δέχτηκε ξανά γκολ νωρίς, η εικόνα της δεν ήταν κακή. Ακολουθούν παιχνίδια με Λουγκάνο (εντός), Σεντ Γκάλεν (εκτός), Γάνδη (εκτός) και Νόα (εντός). Αμφίβολος ο μέσος Τζάκοβατς, ίσως να είναι στον πάγκο.

Στατιστικά

*Under 2.5 στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goal στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 2-0 επί της Λέγκια Γκντανσκ. Το 0-1 ο Μορισίτα στο 58’, το 0-2 έκανε ο Τσοντίνα στο 63’.

Επέστρεψε απ’ τη διακοπή με καλή εμφάνιση στο εκτός έδρας ματς με τη Λέγκια Γκντανσκ, επικράτησε δίκαια και καθαρά. Ήταν ανώτερη απ’ το πρώτο ημίχρονο, είχε καθαρές ευκαιρίες για να σκοράρει, δεν τα κατάφερε. Τα γκολ ήρθαν σε διάστημα πέντε λεπτών στο δεύτερο 45λεπτο για τη Λέγκια Βαρσοβίας, που διαχειρίστηκε άψογα την κατάσταση και πήρε αυτό που ήθελε χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα.

Επέστρεψε στις νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), ερχόταν απ’ τις ισοπαλίες με Γιαγκελόνια (1-1 εκτός) και Γκόρνικ (1-1 εντός), νωρίτερα είχε ήττες από Πογκόν (1-0) και Ρακόφ (0-1). Έπειτα από 12 αγωνιστικές μετρά ρεκόρ 5-4-3 και με 19 πόντους είναι στην πέμπτη θέση, στο -9 απ’ την κορυφή. Σε ό,τι αφορά το Κόνφερενς Λιγκ, έκανε τρομερή πρεμιέρα με την εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Μπέτις, εκεί πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση. Σταθερά εκτός ο νεαρός στόπερ Λετζίνσκι, ενώ ο σημαντικός Ελίτιμ (μέσος) παραμένει εκτός από το ξεκίνημα της σεζόν. Με πρόβλημα απ’ το τελευταίο ματς ο μέσος Ογιεντέλε.

Στατιστικά

*Under 2.5 στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 5/8 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ – ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ