*League Phase του Γιουρόπα Λιγκ, 3η αγωνιστική

*Δεν έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν.

*Δείτε τα Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ της Πέμπτης 24/10!

*Η Τβέντε παραμένει αήττητη εντός έδρας απέναντι σε ιταλικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης (2-2-0).

*Απόλυτα ισορροπημένη είναι η προϊστορία της Λάτσιο απέναντι σε ολλανδικές ομάδες (2-2-2), εκτός έδρας έχει κερδίσει την τελευταία φορά που ταξίδεψε στην Ολλανδία (2-3 την Φίτεσε το 2017-18).

*Η Τβέντε ανακοίνωσε Sold Out.

ΤΒΕΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Πήρε το 2-2 απέναντι στην Βααλβάικ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Προηγήθηκε μόλις στο 11′, αλλά είδε την γηπεδούχο να ανατρέπει το σκορ (23′, 47′). Προσπάθησε πολύ στην συνέχεια και έφτασε κοντά στην ήττα, αλλά βρήκε γκολ ισοφάρισης στις καθυστερήσεις (90+1′).

Επέστρεψε μετά την διακοπή στην δράση, ωστόσο το αποτέλεσμα και η εμφάνιση απέναντι στην ουραγό Βααλβάικ προβλημάτισε. Πέρα από το γεγονός πως έγινε η πρώτη ομάδα που παραχώρησε βαθμούς στην Βααλβάικ την φετινή σεζόν, έδειξε εκτός τόπου και χρόνου αμυντικά. Ειδικά μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκε, η εικόνα της ήταν πολύ κακή στον αγωνιστικό χώρο και δεν δημιούργησε ιδιαίτερους κινδύνους. Έμεινε έτσι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική (0-1-1), μένοντας στο -1 από την τριάδα.

Στο Γιουρόπα Λιγκ δίνει το βάρος της μέχρι στιγμής η Τβέντε, καθώς πήρε έναν ιστορικό βαθμό στο «Ολντ Τράφορντ» από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1) αλλά και με το ίδιο σκορ αναδείχθηκε ισόπαλη στο εντός με αντίπαλο την Φενερμπαχτσέ, την προηγούμενη αγωνιστική. Πραγματοποίησε και στα δύο παιχνίδια εξαιρετική εμφάνιση και ενδεχομένως να άξιζε να έχει έως τώρα μια νίκη.

Σε κάθε περίπτωση, είναι μια δοκιμασία για το σύνολο του Όοστινχ οι παράλληλες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την φετινή σεζόν. Δεν είναι μαθημένη σε αυτό το τέμπο και το ρόστερ της δεν είναι ιδιαίτερα βαθύ, με τις επιλογές να φαντάζουν περιορισμένες σε μερικές γραμμές.

«Η εκκίνησή μας μέχρι τώρα στο Γιουρόπα Λιγκ μας έχει φέρει αντιμέτωπες με τρεις πολύ μεγάλες ομάδες. Η Λάτσιο είναι μια ομάδα με μεγάλο βάρος φανέλας και για να έχουμε τύχη, οφείλουμε να πραγματοποιήσουμε μια εμφάνιση ανάλογη με εκείνες στα δύο πρώτα παιχνίδια», ξεκάθαρος ο Ολλανδός τεχνικός.

Επέστρεψε μετά από καιρό στις προπονήσεις ο κομβικός μέσος Σάντιλεκ, όχι όμως και ο εξτρέμ Ταχά, που παραμένει στα πιτς. Τραυματίστηκε και δεν είναι διαθέσιμος ο εξτρέμ Ροτς.

Στατιστικά

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑΤΣΙΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε οριακά με 1-0 από την Γιουβέντους εκτός έδρας, την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 24′ λόγω αποβολής του Ρομανιόλι, ενώ λύγισε με αυτογκόλ στο 85′.

Επιβεβαίωσε στο Τορίνο πως το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει την απόδοσή της και παίζει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, παρότι έχασε στις λεπτομέρειες από την Γιουβέντους (1-0). Μεγάλο ελαφρυντικό το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη λιγότερο για πάνω από μια ώρα αγώνα, στάθηκε και πάλι εξαιρετικά στο γήπεδο και άξιζε βάση εικόνας τον βαθμό. Λύγισε από ένα δικό της λάθος, αλλά συνολικά η εικόνα της ήταν πολύ καλή τηρουμένων των αναλογιών.

Έβαλε έτσι τέλος στο νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, παρόλα αυτά δεν φαίνεται να επηρεάστηκε ιδιαίτερα από το αποτέλεσμα αυτό, αφού παραμένει σε απόσταση βολής από την τετράδα (-1).

Αψεγάδιαστο είναι το ξεκίνημά της και στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου στα δύο πρώτα παιχνίδια κέρδισε με μεγάλη άνεση τις Ντιναμό Κιέβου (0-3) και Νις (4-1). Θέλει ανάλογη εμφάνιση και σήμερα, αφού ο στόχος της είναι να εξασφαλίσει μια από τις θέσεις της πρώτης οκτάδας.

«Μας μένει μια πικρία από την έκβαση του αγώνα με την Γιουβέντους, αλλά οφείλουμε να ξεχάσουμε όσα έγιναν εκεί και να εστιάσουμε στο ματς με την Τβέντε. Είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε ακόμη μια νίκη, δεν θα είναι ωστόσο εύκολο, αφού μιλάμε για μια ομάδα που παίρνει μεγάλη δύναμη από την έδρα της και έχει ποιότητα», σχολίασε ο τεχνικός Μπαρόνι.

Ο εξτρέμ Νοσλίν αποβλήθηκε στην πρεμιέρα και έχει να εκτίσει ποινή ακόμη δύο αγωνιστικών. Τραυματίας παραμένει ο μπακ Λατσάρι, ενώ δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα ο μπακ Χισάι και ο μέσος Καστροβίλι.

Στατιστικά

*9/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Βρέθηκε να κερδίζει στα 5/7 τελευταία πρώτα ημίχρονα

ΤΒΕΝΤΕ – ΛΑΤΣΙΟ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ