* Μονό παιχνίδι σε ουδέτερη έδρα για την ημιτελική φάση. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθούν απευθείας πέναλτι.

* G/G οι 3/5 αναμετρήσεις τους στο παρελθόν.

* Αμφότερες έχουν πετύχει τουλάχιστον 1 γκολ σε 4/5 ματς, όχι όμως στα ίδια.

* Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για το πρωτάθλημα την προσεχή Δευτέρα στην έδρα της Ουρακάν.

* Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό το νικητή του ζευγαριού Μπόκα Τζούνιορς-Βέλες Σάρσφιλντ.

* Στην ουδέτερη Σαν Νικολάς, ένα προάστιο του Ροσάριο, το παιχνίδι.

ΟΥΡΑΚΑΝ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 1-0 την Ουνιόν εκτός έδρας με το πέναλτι του Φέρτολι στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έστω και στο τέλος πήρε μια σπουδαία νίκη στη Σάντα Φε κόντρα σε μια πολύ δυνατή Ουνιόν και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Βέλες Σάρσφιλντ με τη Ρίβερ Πλέιτ, πλησίασε την πρωτοπόρο στους τρεις βαθμούς. Το πρωτάθλημα είναι το όνειρο όλων στην “γκλόμπο”, η Βέλες ως πρωτοπόρος αρχίζει να κάνει “νερά” και το πιστεύουν όλο και περισσότερο.

Κόντρα στη Σεντράλ Κόρδοβα παίζουν και τους δύο τίτλους, αρχικά το κύπελλο και στη συνέχεια ένα ποσοστό του πρωταθλήματος, στόχος είναι το 2/2. Το έχουν κατακτήσει ξανά στο παρελθόν το κύπελλο, αυτό δεν σημαίνει πως τους αφήνει αδιάφορους, ο Κουδέλκα θα βάλει κανονικά τους βασικούς, όπως έκανε και στα προηγούμενα ματς της διοργάνωσης.

Είχε αρκετά εύκολο δρόμο ως τα ημιτελικά, πιο ανταγωνιστικός αντίπαλος ήταν η Αρχεντίνος Τζούνιορς στους “16”, την οποία πέρασε στα πέναλτι, πιο εύκολα απέκλεισε τη δεύτερης κατηγορίας Ταγέρες Ρεμέδιος στον προημιτελικό, επικρατώντας με 1-0.

Στατιστικά

* Αήττητη στα 5 τελευταία, κέρδισε τα 4.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-0 εντός έδρας την Ιντεπεντιέντε Ριβαδάβια με τα γκολ των Μπενίτες (22’) και Φλορεντίν (40’).

Η απόφαση να μην υπάρξουν φέτος υποβιβασμοί, την κατέστησε εντελώς αδιάφορη στο πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός αυτό νίκησε την Ιντεπεντιέντε Ριβαδάβια στην έδρα της, η αντίπαλος βέβαια επίσης πλέον δεν έχει άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον και έπαιξε πιο χαλαρή.

Έχει φτάσει στον τελικό του κυπέλλου το 2019, τότε είχε βρει απέναντι τη Ρίβερ Πλέιτ, από την οποία είχε ηττηθεί με το βαρύ 3-0. Και φέτος έχει δύσκολες αντιπάλους να αντιμετωπίσει, μεταξύ των οποίων και η Ουρακάν, παρά το γεγονός αυτό πλέον εκεί θα ρίξει το βάρος της, σε μια προσπάθεια να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της.

Στα ημιτελικά έφτασε χωρίς να το προσπαθήσει πολύ, απέκλεισε ωστόσο μεγάλες αντιπάλους, την Εστουδιάντες στους “32” με 2-1 και τη Νιούελς στους “16” στα πέναλτι. Πολύ πιο εύκολο το έργο της στα προημιτελικά, αλλά νίκησε μόνο με 2-1 τη δεύτερης κατηγορίας Τέμπερλεϊ.

Στατιστικά

* Αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια της, τρέχει σερί 6 νικών.

* Πέτυχε πρώτη γκολ και είχε προβάδισμα στο ημίχρονο στα 4 τελευταία παιχνίδια της.

Ουρακάν-Σεντράλ Κόρδοβα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ