* Επαναληπτικός για τη φάση των “8”. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας, η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα προκύψει από τη διαδικασία των πέναλτι.

* Οι 3/4 τελευταίες συναντήσεις τους είχαν σύνολο 2 ή 3 γκολ.

* N/G & under 2,5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια τους στην Μπουκαραμάνγκα, τα 3 ήταν under 1,5.

* Πρώτο ματς: Ντεπορτίβο Πάστο-Μπουκαραμάνγκα 1-2 (18/10).

ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 3-1 για το πρωτάθλημα την Άγκιλας Ντοράδας εκτός, σε εξ αναβολής παιχνίδι. Προηγήθηκε με 2-0 με δύο τέρματα του Ρανχέλ (45’+2, 53’), δέχτηκε μείωση του σκορ από το γκολ του Σέλις (69’), πέτυχε τρίτο με τον Καστανιέδα στο 80’.

Μπήκε ξανά για τα καλά στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα με το σπουδαίο διπλό κόντρα στην Άγκιλας Ντοράδας. Πολύ μεγαλύτερη η αξία του απ’ όσο φαίνεται από κάθε άποψη, η Άγκιλας Ντοράδας ήταν αήττητη στη Σινσελέχο, το αήττητο αυτό που κράτησε για πάνω από μισό πρωτάθλημα της το πήρε η ίδια και με πολύ καθαρό τρόπο.

Στο κύπελλο έχει κάνει μια εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής, ενδεχομένως να μην άξιζε τη νίκη στην Πάστο, αλλά κατάφερε και την κατέκτησε, πλέον απλώς της αρκεί να μη χάσει. Έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως μπορεί να το καταφέρει αυτό, στη διοργάνωση είναι αήττητη.

Στατιστικά

* Αήττητη στα 9 τελευταία, τρέχει μίνι σερί 2 νικών.

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 G/G, σε συνδυασμό με over 2,5 τα 2 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-2 από την Μπουκαραμάνγκα για το κύπελλο. Προηγήθηκε με τον Άλμπα στο 55’, ισοφαρίστηκε από τον Κάστρο στο 61’, το 1-2 έγινε από αυτογκόλ στις καθυστερήσεις (90’+1).

Πολύ δύσκολα τα πράγματα μετά την ήττα εντός, αποτέλεσμα που δεν άξιζε. Θα επιχειρήσει να γυρίσει την κατάσταση, κόντρα σε κάθε προγνωστικό και όλα τα δεδομένα που προσφέρουν οι αριθμοί, τόσο οι δικοί της, όσο και της αντιπάλου.

Δεν έχει και κάτι άλλο προς το παρόν, παλεύει να μπει στην πρώτη οκτάδα και να παίξει στα πλέι οφ, όμως και ως προς αυτό έχει χάσει έδαφος ενώ δεν αποτελεί και αυτοσκοπό. Πολύ περισσότερο όταν την περιμένουν παιχνίδια όπως το επόμενο με την Αμέρικα.

Στατιστικά

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 G/G, τα 3 με over 2,5.

* Κέρδισε μόνο 1/5 τελευταία κόντρα στην Ενβιγάδο εκτός με 1-0.

Μπουκαραμάνγκα-Ντεπορτίβο Πάστο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ