*33η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Γκουαρανί – Σπορτ Ρεσίφε 0-1

*Τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο.

ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Προηγούμενο ματς: Η Σπορτ Ρεσίφε κέρδισε 3-1 εντός έδρας την Μποταφόγκο Σάο Πάουλο, σκοράροντας δύο γρήγορα γκολ με τους Ντομίνγκεζ (20’), Μπαρλέτα (30’), ενώ παρόλο που μείωσε με τον Σάπο η αντίπαλος της στο 62’, ο Φερνάντεζ στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Σπορτ Ρεσίφε επανήλθε στις νίκες, κερδίζοντας με 3-1 εντός έδρας την Μποταφόγκο Σάο Πάουλο, ξεπερνώντας την ήττα από την Οπεράριο, που είναι η μοναδική που έχει γνωρίσει στα 11 τελευταία παιχνίδια της, διάστημα στο οποίο έχει πετύχει και εφτά νίκες.

Μάλιστα αυτή η ήττα ήρθε στο γήπεδό της, εκεί που φέτος έχει κάνει αρκετές γκέλες, περισσότερες από άλλες χρονιές, έχοντας 10 νίκες και τέσσερις ήττες στο γήπεδό της στο εθνικό πρωτάθλημα.

Είναι πάντα εντός πρώτης τετράδας και θέσεων ανόδου, ενώ παίζοντας τελευταία σε αυτή την αγωνιστική, γνωρίζει πώς με νίκη θα πιάσει τη Σάντος στην κορυφή, αν και θα υστερεί στην ισοβαθμία, αλλά το κυριότερο, θα έχει ξεφύγει στο +7 από την πέμπτη θέση που δεν οδηγεί στην άνοδο, πέντε “στροφές” πριν το φινάλε.

Στατιστικά

*Τρία σερί G/G & Over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*6/9 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ

Προηγούμενο ματς: H Γκουαρανί κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Πόντε Πρέτα με τέρμα του Ματέους Μπουένο στο 69ο λεπτό.

Η Γκουαρανί όχι μόνο πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, το κατάφερε στο μεγάλο ντέρμπι του Καμπίνας, επί της Πόντε Πρέτα, με 0-1 εκτός έδρας, αποτέλεσμα που εκτός από τρεις βαθμούς, χαρίζει και τεράστια ψυχολογία και γόητρο.

Πόσο μάλλον όταν ήταν μόλις η τρίτη της νίκη εκτός έδρας σε όλο το 2024, μετά από αυτές κόντρα σε Ιτουάνο και Σαπεκοένσε, πρώτη μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες.

Ακόμη όμως και με αυτό το αποτέλεσμα, το έργο της για την παραμονή συνεχίζει να παραμένει εξαιρετικά δύσκολο, καθώς παραμένει ουραγός, ούσα στο -5 από μία θέση παραμονής.

Αλλά από τη στιγμή που μαθηματικά είναι μέσα στο παιχνίδι της “σωτηρίας” είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει τις ελπίδες της μέχρι τέλους.

Στατιστικά

*5/7 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*5/7 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της