* Πρώτος ημιτελικός του Κόπα Σουνταμερικάνα. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στη ρεβάνς, ακολουθούν απευθείας πέναλτι.

* Οι 3/4 αναμετρήσεις τους την τελευταία δεκαετία αλλά και γενικότερα στη σύγχρονη ιστορία τους, έληξαν με ακριβές σκορ 1-1.

* Τα δύο προηγούμενα πρώτα ματς είχαν πάλι γηπεδούχο την Κορίνθιανς, αμφότερα έληξαν με το ίδιο σκορ (1-1).

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ (Βραζιλία)

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη χωρίς γκολ με τη Φλαμένγκο στο κύπελλο, εντός έδρας. Από το 28’ η αντίπαλος αγωνιζόταν με έναν λιγότερο, λόγω αποβολής του εξτρέμ Μπρούνο Ενρίκε.

Έχασε έναν στόχο, ήθελε να περάσει στον τελικό του κυπέλλου αλλά απέτυχε, αφού είχε χάσει με 1-0 στο Ρίο ντε Τζανέιρο από τη Φλαμένγκο και το 0-0 εντός δεν της ήταν αρκετό. Ούτε στο πρωτάθλημα τα πάει καλά, αυτή τη στιγμή βρίσκεται και στη ζώνη υποβιβασμού, δίνει “εξάποντο” παραμονής με την Κουιαμπά την προσεχή Δευτέρα.

Εδώ που έχει φτάσει, ασχέτως αν κινδυνεύει με υποβιβασμό στο πρωτάθλημα, το Σουνταμερικάνα το επιθυμεί. Από το 2012 που κατέκτησε το Λιμπερταδόρες έχει να πετύχει κάτι αξιοσημείωτο εκτός συνόρων, θα προσπαθήσει να το αλλάξει αυτό κατακτώντας το Σουνταμερικάνα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Μίλησε η “βαριά φανέλα” της στον προηγούμενο γύρο με τη Φορταλέσα, σπουδαίο διπλό στο πρώτο ματς με 2-0, τη διέλυσε στη ρεβάνς με 3-0. Στη φάση των “16” είχε περάσει πολύ πιο δύσκολα μια επίσης βραζιλιάνικη, την Μπραγκαντίνο, πρώτη φορά φέτος που αντιμετωπίζει σε φάση νοκ άουτ, ομάδα του εξωτερικού και μάλιστα της Αργεντινής.

Επιστρέφει ο φορ Ντεπάι που έμεινε εκτός στο κύπελλο λόγω μη δικαιώματος συμμετοχής στη διοργάνωση.

Στατιστικά

* Αήττητη στα 3 τελευταία παιχνίδια της, κέρδισε μόνο 1, εντός έδρας για το πρωτάθλημα κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε με 5-2.

* Στα 7 τελευταία μετράει 5 over 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ (Αργεντινή)

Προηγούμενο ματς: Νίκησε εντός με 4-3 την Ντεφένσα για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με 3-0 με τα γκολ των Μαρτιρένα (30’) και Αδριάν Μαρτίνες (40’, 45’+1), δέχτηκε δύο γκολ από τους Ραμίρες (70’) και Οσόριο (76’ πεν.), πέτυχε τέταρτο με τον Σάλας (84’), το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Μολίνας (90’+2).

Πέρασε το εμπόδιο της Ντεφένσα αγωνιζόμενη με αρκετούς βασικούς. Για το πρωτάθλημα βάσιμα δεν μπορεί να ελπίζει, βρισκόμενη στο -9 από την πρωτοπόρο Βέλες Σάρσφιλντ, παλεύει όμως για να βγει στο επόμενο Λιμπερταδόρες μέσω της συνολικής βαθμολογίας.

Στο Σουνταμερικάνα έχει κάνει μια εντυπωσιακή πορεία μέχρι στιγμής, πάλι βραζιλιάνικη ομάδα αντιμετωπίσε στους “8” την δις νικήτρια της διοργάνωσης, Ατλέτικο Παραναένσε, την οποία απέκλεισε διαλύοντάς την, με 4-1 στη ρεβάνς στην Αργεντινή. Στους “16” είχε πολύ πιο εύκολο έργο, πέρασε σαρωτικά το εμπόδιο της Ουατσιπάτο με δύο νίκες.

Θέλει πολύ το τρόπαιο, θα είναι το πρώτο στην ιστορία της αλλά και πρώτο διεθνές μετά το Λιμπερταδόρες που κατέκτησε τη δεκαετία του ‘60. Πολύ σημαντικό το να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο Σάο Πάουλο, όπως έκανε με την Ατλέτικο Παραναένσε, δεν την ενδιαφέρει να κερδίσει, της αρκεί απλώς να μη χάσει.

Στατιστικά

* Δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 8 τελευταία παιχνίδια της, στα 6 το δέχτηκε και πρώτη.

* Ηττήθηκε σε 1/4 τελευταία παιχνίδια της, από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Βέλες Σάρσφιλντ εκτός με 1-0.

Κορίνθιανς-Ράσινγκ Κλουμπ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ