*3η αγωνιστική

*Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει 3/3 ισοπαλίες εντός έδρας απέναντι σε ισπανικές ομάδες.

*Δείτε τα Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ της Πέμπτης 24/10!

*Η Ρεάλ Σοσιεδάδ παίζει πρώτη φορά με ομάδα από το Ισραήλ. Τις τέσσερις προηγούμενες φορές που αντιμετώπισε ομάδα από χώρα για πρώτη φορά, πήρε τη νίκη.

*Το παιχνίδι διεξάγεται σε ουδέτερο έδαφος, στο Βελιγράδι, στην έδρα της Παρτιζάν

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Προηγούμενο ματς: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Μακάμπι Χάιφα με γκολ των Κανιχόφσκι (18’), Μάντμον (23’).

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κέρδισε με 2-0 εντός έδρας την Μακάμπι Χάιφα, στο πρωτάθλημα Ισραήλ, το οποίο συνεχίζεται κανονικά στη χώρα του, παρά τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Μάλιστα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από εφτά αγωνιστικές, με έξι νίκες και μόλις μία ισοπαλία, έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, με μόλις τρία γκολ παθητικό.

Η Ευρώπη αποτελεί διαφορετική ιστορία, αφού καταρχάς παίζει μονίμως εκτός έδρας! Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που έχει ξεκινήσει με 2/2 ήττες σε αυτή τη League Phase του Europa League (από Μπράγκα εκτός και από Μίντιλαντ εντός).

Ο προπονητής της, Ζάρκο Λάζετιτς πάντως, σχολιάζοντας τη διαφορά εμφανίσεων της ομάδας του σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, είπε το προφανές, δηλαδή πως το επίπεδο είναι τελείως διαφορετικό στους δύο θεσμούς! Και χαρακτήρισε τη σημερινή αντίπαλο πολύ επικίνδυνη, γιατί είναι “δεμένη” ομάδα με έναν τεχνικό που είναι αρκετό καιρό στον πάγκο της.

Στατιστικά

*Εφτά σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*5/8 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Προηγούμενο ματς: Η Ρεάλ Σοσιεδάδ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας τη Χιρόνα, με τέρμα του Ογιαρθάμπαλ στο 44ο λεπτό.

Επιστροφή στις νίκες για την Ρεάλ Σοσιεδάδ, που κέρδισε με 0-1 εκτός έδρας την Χιρόνα, έπειτα από μία ήττα και μία ισοπαλία. Αλλά και πρώτη νίκη εκτός, μετά από εκείνη της πρεμιέρας κόντρα στην Εσπανιόλ, έχοντας βέβαια μόνο μία ήττα μακριά από το “σπίτι“ της, στη Μαγιόρκα.

Αν και ακόμη είναι νωρίς, στο πρωτάθλημα της χώρας της είναι οριακά στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 12η θέση του, στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο προπονητής της, Ιμανιόλ, ξεκαθάρισε πώς και πάλι θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με όσους παίζουν στην Primera, αλλά τόνισε πώς δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες, όταν έχουν πάρει μόνο ένα βαθμό σε αυτή τη διοργάνωση. Και δεν χρησιμοποίησε ως ελαφρυντικό το γεγονός πώς αντιμετώπισαν δυνατές ομάδες, όπως οι Νις, Άντερλεχτ.

Απόψε θα κάνει ντεμπούτο κάτω από τα γκολπόστ ο Μορένο, αφού ο Ραμίρο δεν ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής.

Στατιστικά

*4/5 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*Δύο σερί under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ