* 2η αγωνιστική

* O αγώνας δεν διεξάγεται στη φυσική έδρα της Λαρν, αλλά στο Μπέλφαστ.

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

* Ούτε η Λαρν έχει αντιμετωπίσει ομάδα από την Ιρλανδία στο παρελθόν, ούτε η Σάμροκ Ρόβερς ομάδα από τη Βόρεια Ιρλανδία.

ΛΑΡΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Κρουσέιντερς. Ο Όφορντ (55’) άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και ο Μαγκί (80’) ισοφάρισε για τη Λαρν.

Σύλλογος 135 ετών που μόλις τα δύο τελευταία χρόνια κατέκτησε τα δύο πρώτα τρόπαια της ιστορίας του, σηκώνοντας ισάριθμα πρωταθλήματα στη Βόρεια Ιρλανδία.

Από το 2021 ξεκίνησαν οι ευρωπαϊκές παρουσίες στα καλοκαιρινά προκριματικά, μέχρι πέρσι είχε δώσει μόλις 12 αγώνες για τις διοργανώσεις της UEFA και φέτος αναμένεται να τους διπλασιάσει!

Ξεκίνησε την φετινή περιπέτεια από τα προκριματικά του Champions League, όπου ταπεινώθηκε από την Ρίγας Σκόλα (0-7 σ.σ.), αλλά σε αυτά του Conference League ξεπέρασε τα εμπόδια των Μπαλκάνι (στα πέναλτι, 1-1 σ.σ.) και Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (4-3 σ.σ.).

Στην πρεμιέρα της για τη League Phase άντεξε για 51 λεπτά σε παθητικό ρόλο στη Νορβηγία, αλλά εντέλει ηττήθηκε εύκολα από τη Μόλντε (3-0), η οποια μονοπώλησε τις ευκαιρίες (2.54 – 0.09 xGoals).

Όσον αφορά το εγχώριο πρωτάθλημα, έχει ρεκόρ 4-3-2 και κατατάσσεται 8η, αλλά με αρκετά παιχνίδια λιγότερα από τους ανταγωνιστές λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Από τον Ιούλιο του 2017 βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας ο 44χρονος Τίρναν Λυντς, ο οποίος δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τον τιμωρημένο ΜακΚέντρι (φορ) και τους τραυματίες Νόλαν (στόπερ), Ντόνελι (στόπερ).

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* No Goal τα 6/7 τελευταία εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Ντρόχεντα. Ο Γουάτς πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 84ο λεπτό.

Ζεστά μέσα στο κόλπο του τίτλου έχουν βρεθεί από το πουθενά οι Ρόβερς, την Παρασκευή πέτυχαν 5η νίκη στα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος και σε συνδυασμό με την αδυναμία των προπορευόμενων έχουν μειώσει στο -2 από την κορυφή, δύο στροφές πριν το φινάλε!

Πειστική η εμφάνισή τους στην έδρα της προτελευταίας Ντρόχεντα κι ας βρήκαν αργά το νικητήριο τέρμα με καταπληκτικό σουτ από τα 20 μέτρα. Δημιούργησαν 5 μεγάλες ευκαιρίες και το τελικό σκορ αδικεί το συνολικό θέαμα της αναμέτρησης.

Σκόρερ της Παρασκευής ο ίδιος παίκτης (Γουάτς) που χάρισε στους περσινούς πρωταθλητές Ιρλανδίας και το βαθμό της πρεμιέρας στη League Phase, με κεφαλιά στις καθυστερήσεις απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (1-1). Τον μόλις τρίτο βαθμό στην ιστορία του συλλόγου σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στην τρίτη του παρουσία εκεί.

Αρκετά κλειστό το παιχνίδι απέναντι στους Κύπριους πρωταθλητές πριν τρεις εβδομάδες, η αποβολή του Φαρούτζια (50’) και το ακόλουθο 0-1 των φιλοξενούμενων με κεφαλιά σε κόρνερ έριξε στα σχοινιά τους Ρόβερς, αλλά στη μοναδική τους φάση στο ματς “έκλεψαν” τον πόντο.

“Όλα έχουν να κάνουν με το αν θα πιάσουμε το επίπεδό μας. Γνωρίζουμε ότι αν παίξουμε όπως ξέρουμε θα έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε.” δήλωσε ο κόουτς Μπράντλεϊ κι ενημέρωσε ότι οι Κλαρκ (μέσος) και Γκριν (φορ) επιστρέφουν στη διάθεσή του.

Παραμένουν εκτός όμως οι Χόαρ (στόπερ), Γκάφνεϊ (φορ), ενώ ο πολυδιάστατος Φαρούτζια (μέσος) είναι τιμωρημένος.

Στατιστικά

* Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Goal/Goal τα 5/8 τελευταία εκτός έδρας.

Λαρν – Σάμροκ Ρόβερς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ