* 2η αγωνιστική

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

*Δείτε τα Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ της Πέμπτης 24/10!

* Ούτε η Γιαγκελόνια έχει αντιμετωπίσει ομάδα από τη Μολδαβία στο παρελθόν, ούτε η Πετροκούμπ ομάδα από την Πολωνία.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-3) επί της Ζαγκλέμπιε. Ο Ιμάθ (20’, 58’) και ο Χάνσεν (24’) έγραψαν το 0-3 της Γιαγκελόνια και ο Λάβνιτσακ (75’) μείωσε για την Ζαγκλέμπιε.

Άφησε πίσω της τον άσχημο Αύγουστο η πρωταθλήτρια Πολωνίας και τον τελευταίο μήνα θυμίζει την περσινή ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο, πετυχαίνοντας τέσσερα διπλά.

Στην επιστροφή της από τη διακοπή πέρασε πειστικά από το Λούμπιν για να πάει στο 5-1-0 το αήττητο σερί και να διατηρηθεί στο -3 από την κορυφή της Ekstraklasa.

Το ήλεγξε απόλυτα το σαββατιάτικο παιχνίδι η “Γιάγκα” μέχρι να βρει και τρίτο γκολ, στο φινάλε έκανε διαχείριση δυνάμεων ενόψει σημερινής αναμέτρησης, με στόχο το 2/2 στην παρθενική της συμμετοχή σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στην πρεμιέρα της League Phase πέτυχε μία από τις σπουδαιότερες νίκες της ιστορίας της, άλωσε το “Πάρκεν” με ανατροπή επί της Κοπεγχάγης (1-2). Με ανθεκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δεν κατάφερε να απειλήσει και με καίρια χτυπήματα στο δεύτερο μέρος, με τον φορ Πουλούλου να ισοφαρίζει στο 51’ και να βγάζει την ασίστ για το δεύτερο γκολ στο 90+7’!

“Πρέπει να αποδείξεις την ανωτερότητά σου στο γήπεδο. Έχω πει πολλές φορές ότι πριν από το ματς κανείς δεν έχει κερδίσει, αλλά πολλοί έχουν χάσει. Αν κοιτούσαμε το ποδόσφαιρο μέσα από το πρίσμα του τι έπρεπε να είχε συμβεί, η Γιαγκελόνια δεν θα ήταν ποτέ η πρωταθλήτρια Πολωνίας.” δήλωσε ο κόουτς Σιμένιετς.

Στα αγωνιστικά νέα, ο βασικότατος Σκρζίπτσακ (στόπερ) είναι αμφίβολος έχοντας χάσει το σαββατιάτικο ματς, αλλά επέστρεψε σε αυτό ο σημαντικός Νενέ (μέσος). Τραυματίες τρεις αναλώσιμοι πιτσιρικάδες.

Στατιστικά

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Over 4.5 τα 3/5 τελευταία εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΕΤΡΟΚΟΥΜΠ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Σέριφ Τίρασπολ. Ο Μπαντόλο (41’) με πέναλτι άνοιξε το σκορ για την Σέριφ και ο Καρούντου (79’) ισοφάρισε για την Πετροκούμπ.

Στο καλύτερο σημείο της 24χρονης ιστορίας της βρίσκεται η Πετροκούμπ, τον περασμένο Μάιο κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα Μολδαβίας, το συνοδεύσε με double και οι πολλές ευκαιρίες των καλοκαιρινών προκριματικών της χάρισαν την παρθενική παρουσία σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στα προκριματικά του Champions League απέκλεισε την Ορντάμπασι (Καζακστάν) πριν αποκλειστεί δύσκολα από τον ΑΠΟΕΛ (1-2 σ.σ.) και στα προκριματικά του Europa League ξεπέρασε το εμπόδιο της Νιου Σέιντς (1-0 σ.σ.) πριν αποκλειστεί εύκολα από τη Λουντογκόρετς (1-6 σ.σ.) για να υποβιβαστεί στο Conference.

Στην πρεμιέρα της League Phase φάνηκαν οι περιορισμένες ποιοτικές δυνατότητές της για να ταπεινωθεί από την Πάφο με 1-4, παρότι προηγήθηκε με πέναλτι του Λούνγκου. Πολύ ανώτεροι οι Κύπριοι, πέτυχαν όμορφα γκολ για την ανατροπή που ολοκληρώθηκε μέσα σε 11 λεπτά μετά το 1-0.

Ακολούθως, η Πετροκούμπ διέλυσε εκτός έδρας την Φλορέστι και στην επιστροφή από τη διακοπή των εθνικών ομάδων πήρε ισοπαλία από την πρωτοπόρο Σέριφ, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 4η θέση, στο -11 από την κορυφή μετά από 10 αγωνιστικές.

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Goal/Goal τα 6/8 τελευταία εκτός έδρας.

Γιαγκελόνια – Πετροκούμπ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ