*2η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες τίθενται για πρώτη φορά μεταξύ τους αντιμέτωπες, ενω είναι πρωταθλήτριες της χώρας τους που έχουν υποβιβαστεί σε αυτόν τον θεσμό έχοντας ξεκινήσει τη σεζόν από τα προκριματικά του Champions League.

*Το παιχνίδι διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα, στο γήπεδο της Σριούσμπερι.

ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ

Προηγούμενο ματς: Οι Νιου Σεντς κέρδισαν 16-0 εντός έδρας την Λιανγκόλεν Τάουν, με σκόρερς τους ΜακΜάνους (2’, 5’), Ρέντμοντ (3’, 16’), Μπέικερ (18’, 65’), Γουίλσον (20’, 37’, 39’, 51’), Μπρόμπετ (34’, 54’), Χάντσον (48’), Πασκ (68’), Τζόουνς (76’), Μπράντλεϊ (84’).

Οι Νιου Σεντς προέρχονται από μία νίκη – ρεκόρ, καθώς επικράτησαν με το εντυπωσιακό 16-0 (!) της Λιανγκόλεν Τάουν για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου Ουαλίας, τη μεγαλύτερη νίκη από κάθε άλλη ομάδα στη χώρα!

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη τους, όλες εντός έδρας και χωρίς να δεχθούν γκολ. Νωρίτερα βέβαια είχαν χάσει τα τέσσερα από τα πέντε προηγούμενα παιχνίδια τους, συμπεριλαμβανομένου και αυτού στην πρεμιέρα της League Phase του Conference League, από την Φιορεντίνα με 2-0 εκτός έδρας. Σε έναν αγώνα που ο τεχνικός της, Κρεγκ Χάρισον, δήλωσε περήφανος για τον τρόπο που εκπροσώπησε η ομάδα του την χώρα τους.

Σε αυτό το διάστημα γνώρισαν και τις τρεις ήττες που έχουν στο πρωτάθλημα Ουαλίας, εκεί που έχουν μείνει λίγο πίσω, στην 3η θέση, στο -9 από την κορυφή, αλλά και με τρεις αγώνες λιγότερους! Μάλιστα παρά τα λιγότερα παιχνίδια, έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία ως τώρα!

Απόψε αγωνίζονται για πρώτη φορά εντός στη League Phase του Conference League, παίζοντας στο Σριούσμπερι της Αγγλίας, αφού το δικό τους γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA.

Στατιστικά

*Τέσσερα σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Τρία συνεχόμενα N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

h3>ΑΣΤΑΝΑ

Προηγούμενο ματς: Η Αστάνα κέρδισε 0-3 εκτός έδρας την Ελιμάι Σεμέι, με τέρματα των Καμαρά (33’), Τομάσοφ (37’), Καρίμοφ (82’).

Η Αστάνα πέρασε και από την έδρα της Ελιμάι Σεμέι με 0-3, πετυχαίνοντας τρίτη σερί νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ έχει οκτώ νίκες στα εννιά τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει, με τελευταία ήττα από την Μπραν στη Νορβηγία για τα προκριματικά του Champions League. Ανάμεσα σε αυτές τις νίκες είναι και για την πρώτη αγωνιστική αυτού του θεσμού, με 1-0 εντός έδρας επί της Τόπολα από την Σερβία.

Στο πρωτάθλημα του Καζακστάν, παλεύει για να διατηρήσει τα σκήπτρα της, με όπλο την άμυνα, την καλύτερη της κατηγορίας, σε μία συναρπαστική σεζόν! Είναι στην 3η θέση, έχει έξι παιχνίδια μέχρι τη λήξη του, στο -2 από την κορυφή, στο -1 από την δεύτερη θέση και ισόβαθμη με δύο ομάδες που είναι από κάτω της! Αλλά απ’ όλες αυτές έχει έναν αγώνα λιγότερο!

Ο προπονητής της, Γκριγκόρι Μπαμπαγιάν, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής και τους 11 παίκτες που αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος! Όπως είπε, το ταξίδι είναι μεγάλο, δεν είχαν πτήση τσάρτερ και τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, επομένως σήμερα δεν θα παίξει κανένας απ’ όσους έπαιξαν με την Ελιμάι Σεμέι!

Στατιστικά

*Τρια σερί N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*Δύο συνεχόμενους αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Νιου Σεντς – Αστάνα στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ