*3η αγωνιστική

*Δόθηκε απαγορευτικό στην παρουσία οπαδών της Μπεσίκτας στις κερκίδες του “Groupama”.

*Δείτε τα Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ της Πέμπτης 24/10!

*Τη σεζόν 2016/17 οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας αμφότερες από μια νίκη στην έδρα τους και με το ίδιο σκορ (2-1). Τότε η Λυών είχε πάρει την πρόκριση στα πέναλτι.

*Η Λυών ηττήθηκε μια φορά στα 26 τελευταία παιχνίδια της σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας ακόμη 18 νίκες και επτά ισοπαλίες. Έμεινε αήττητη στα 13 τελευταία από αυτά (10-3-0).

*Η Μπεσίκτας ηττήθηκε στις 4/5 προηγούμενες επισκέψεις της στη Γαλλία σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά επικράτησε στην πιο πρόσφατη κόντρα στη Μονακό (1-2), τον Οκτώβριο του 2017.

ΛΥΩΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-4 επί της Χάβρης, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τους Άμπνερ (32′), Φοφανά (57′), Λακαζέτ (71′) και Μπενραχμά (87′).

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Λυών, η οποία έρχεται από σερί πέντε νικών σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει ότι έχει βρει τα πατήματα της. Την Κυριακή, η ομάδα του Πιέρ Σαζ φιλοξενήθηκε από τη Χάβρη, από την έδρα της οποίας “απέδρασε” με 0-4, στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Είχε επιθετικό μονόλογο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ευτύχησε να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1, βρίσκοντας δίχτυα λίγο μετά το μισάωρο. Μετά την ανάπαυλα έγινε ακόμη πιο απαιτητική και χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια στην αντίπαλο της, σκόραρε ακόμη τρεις φορές, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της.

Τρίτο διαδοχικό εντός συνόρων τρίποντο, μετά και από εκείνα κόντρα σε Τουλούζ (1-2 εκτός) και Ναντ (2-0 εντός). Έφτασε έτσι τους 13 βαθμούς και συνεχίζει την άνοδο στην κατάταξη. Την ερχόμενη αγωνιστική, θα υποδεχθεί τη νεοφώτιστη Οσέρ (27/10).

Ποντάρει τώρα στην εξαιρετική της κατάσταση για να κάνει και το 3/3 στο Γιουρόπα Λιγκ, μετά και τις νίκες που προηγήθηκαν επί του Ολυμπιακού (2-0 εντός) και της Ρέιντζερς (1-4 εκτός).

“Είμαστε δυο ομάδες αρκετά ίδιες στον τρόπο που επιτίθενται. Δεδομένου αυτού θα πάει στη δύναμη, στην ικανότητα μας να εκδηλώνουμε επίθεση περισσότερο από αυτούς και να είμαστε αποτελεσματικοί. Και αν γίνει αυτό, η αντίπαλος θα έχει λιγότερη κατοχή και ευκαιρίες. Αυτός είναι ο στόχος μας για απόψε”, δήλωσε ο κόουτς Σαζ.

Στη διάθεση του προπονητή τους τέθηκαν και πάλι οι Μάτιτς και Ταλιαφίκο, που έχασαν τα τελευταία παιχνίδια της ομάδος τους, ενώ το παρών θα δώσει και ο Ζαχά.

Στατιστικά

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Σκοράρει στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Κόνιασπορ, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με το πέναλτι του Ιμόμπιλε στο 29ο λεπτό, για να βρει και δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Ράφα.

Στο δρόμο των επιτυχιών μπήκε και πάλι η Μπεσίκτας, μετά από δυο παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας από μια ισοπαλία και ήττα. Την Κυριακή, η ομάδα του Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ υποδέχθηκε την Κόνιασπορ, της οποίας και επικράτησε με 2-0 για το πρωτάθλημα.

Πραγματοποίησε μια αρκετά θετική εμφάνιση και ούσα πιο απαιτητική στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να “καθαρίσει” με την υπόθεση νίκη μέχρι την ανάπαυλα. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια κατέβασε ταχύτητα, ωστόσο είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να διευρύνει τα τέρματα της, τη στιγμή μάλιστα που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Συνεχίζει έτσι αήττητη μετά και τις οκτώ πρώτες στροφές στο φετινό πρωτάθλημα Τουρκίας, έχοντας έξι νίκες και δυο ισοπαλίες μέχρι τώρα. Οπότε και είναι δεύτερη, στο -5 από τη Γαλατασαράι και με παιχνίδι λιγότερο. Την ερχόμενη αγωνιστική, θα παίξει στην έδρα της “τσιμπόμ” (28/10).

Όσο καλά τα πηγαίνει εντός συνόρων, τόσο αρνητική είναι η παρουσία της στην Ευρώπη, καθώς μετά από δυο παιχνίδια στη league phase του Γιουρόπα Λιγκ, έχει ισάριθμες ήττες από Άγιαξ (4-0 εκτός) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-3 εντός).

“Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα, όπως η Λυών. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, να παίξουμε καλά στα αμυντικά μας καθήκοντα. Είναι σημαντικό να έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας, καθώς η αντίπαλος είναι εξαιρετική στις μεταβιβάσεις της στην επίθεση”, δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.

Δεν ταξίδεψαν στη Γαλλία οι τραυματίες Γκιουνόκ, Γκάμπριελ Παουλίστα και Ράσιτσα. Αν και στην αποστολή, ο πορτιέρο Ντεστανόγλου δεν είναι απόλυτα έτοιμος, οπότε και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί ένας εκ των Μπαϊτεκίν και Γιασάρ κάτω από τα δοκάρια.

Στατιστικά

*2-3 Goals τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Σκοράρει στα 9/10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Λυών – Μπεσίκτας στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ