*3η αγωνιστική

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες.

*Τη σεζόν 2022/23 η Φερεντσβάρος έπαιξε κόντρα στη Μονακό για τους ομίλους τους Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας μια νίκη (0-1 εκτός) και μια ισοπαλία (1-1 εντός).

*Η Νις ηττήθηκε στα 13/15 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια στο Κύπελλο UEFA/Γιουρόπα Λιγκ, στα οποία πανηγύρισε και δυο νίκες.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Φέχερβαρ, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Σαλδάνια στο 23ο λεπτό, για να βρει και δεύτερο τέρμα στο 56′ με τον πέναλτι του Καντί Μπόρζες. Έμεινε με δέκα παίκτες στο 62′, όταν και αποβλήθηκε ο Κεχίντε.

Τη νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι η Φερεντσβάρος, μετά από δυο διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της, την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Πασκάλ Γιάνσεν υποδέχθηκε τη Φέχερβαρ, της οποίας και επικράτησε με 2-0 στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Αποτέλεσμα που ήταν αρκετά δίκαιο, βάσει και της εικόνας που έδειξε στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν με διαφορά ανώτερη και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0, βρίσκοντας δίχτυα στα μέσα του ημιχρόνου. Λίγο μετά την επιστροφή έκανε και το 2-0 και κάπου εκεί κατέβασε ταχύτητα. Έπαιζε πιο παθητικά στην πορεία, καθώς έμεινε και με δέκα παίκτες στο 62′, κάτι που δεν “πλήρωσε” ωστόσο.

Έφτασε έτσι τις επτά νίκες μετά και τις οκτώ πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, στις οποίες είχε παράλληλα και μια ήττα 3-1 από την Πάκσι. Διατηρείται έτσι στην κορυφή της κατάταξης, την οποία και μοιράζεται με την Ακαδημία Πούσκας. Την ερχόμενη αγωνιστική, θα παίξει εκτός με τη Γκιόρι (27/10).

Για την ώρα πάντως, στρέφει την προσοχή της στο σημερινό πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου θα ψάξει τους πρώτους βαθμούς στη league phase του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, μετά και τις δυο ήττες που προηγήθηκαν από Άντερλεχτ (2-1 εκτός) και Τότεναμ (1-2 εντός).

“Χαίρομαι που παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα από τη χώρα μου, καθώς είμαι Γάλλος, αλλά η Νις είναι μια αντίπαλος όπως όλες οι άλλες. Έχουμε ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Παίζουμε εντός, κόντρα σε μια γρήγορη αντίπαλο, που είναι εξαιρετική στη μετάβαση και εκεί θα πρέπει να δείξουμε περισσότερη προσοχή”, δήλωσε ο αμυντικός Σισέ.

Αποχώρησε με πρόβλημα στο ματς πρωταθλήματος ο αμυντικός μέσος Μαϊγκά και είναι ερωτηματικό τώρα. Γνώριμη η απουσία του αμυντικού Ραούλ Γκουστάβο.

Στατιστικά

*Over 2.5 τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΝΙΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Ναντ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 67′ και πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Γκεσάντ.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα είναι εδώ και πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις η Νις, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Την Κυριακή, η ομάδα του Φρανκ Εζ φιλοξενήθηκε από τη Ναντ, με την οποία έμεινε στο 1-1, για το πρωτάθλημα.

Μπορεί να ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάτι και να πάει στα αποδυτήρια ούσα μπροστά στο σκορ. Γεγονός που επέτρεψε στους γηπεδούχους να ελπίζουν και σαν αποτέλεσμα βρέθηκε πίσω λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας. Παρόλα αυτά, είχε άμεση απάντηση και πέντε λεπτά μετά ισοφάρισε, αλλά δεν ήταν ικανή για κάτι περισσότερο.

Τρίτη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα, μετά και από εκείνες με Λανς (0-0 εκτός) και Παρί Σεν Ζερμέν (1-1 εντός), οπότε και είναι στους δέκα βαθμούς μαζί με Ναντ, Στρασμπούργκ και Μπρεστ. Την ερχόμενη αγωνιστική, θα υποδεχθεί τη Μονακό (27/10), στο μεταξύ τους ντέρμπι της Κυανής Ακτής.

Παραμένει χωρίς νίκη στη league phase του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς στα δυο πρώτα παιχνίδια είχε μια ισοπαλία 1-1 στο εντός με τη Σοσιεδάδ και μια ήττα 4-1 από τη Λάτσιο, στη Ρώμη.

Νοκ άουτ για το σημερινό παιχνίδι τέθηκε ο πολύπειρος αμυντικός Ντάντε, που χτύπησε στην προπόνηση της Τρίτης και περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να δει αν θα προλάβει το ντέρμπι που ακολουθεί. Εκτός μάχης και οι Ενταγισιμίγε, Εντομπελέ, Σανσόν και Μοφί.

Στατιστικά

*Goal/Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Φερεντσβάρος – Νις στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ