*2η αγωνιστική

*Η αναμέτρηση διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα στη Λεμεσό, καθώς το “Στέλιος Κυριακίδης” δεν πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA.

*Δείτε τα Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ της Πέμπτης 24/10!

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες.

*Η Χάιντενχαϊμ επικράτησε και στα τρία φετινά παιχνίδια που έδωσε στο Κόνφερενς Λιγκ, συμπεριλαμβανομένων και των προκριματικών. Σε όλα σημειώθηκε Goal/Goal και Over 2.5.

ΠΑΦΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-0 επί της Καρμιώτισσας, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τους Ντράγκομιρ (44′), Ζάιρο (47′), Τάνκοβιτς (49′) και Γκόλνταρ (67′).

Επιτυχιών συνέχεια για την Πάφο, η οποία “τρέχει” ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο υποδέχθηκε την Καρμιώτισσα, την οποία και συνέτριψε με 4-0, στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Αν και καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα κιόλας, δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου της, κάτι που έκανε εν τέλει λίγο πριν την ανάπαυλα. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια σκόραρε γρήγορα ακόμη δυο φορές και έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων. Λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας έβαλε και το “κερασάκι στην τούρτα”.

Συνεχίζει έτσι αήττητη στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα, όπου μετά τις επτά πρώτες στροφές έχει έξι νίκες και μια ισοπαλία, γεγονός που τη διατηρεί στην κορυφή της κατάταξης. Την ερχόμενη αγωνιστική (28/10), θα παίξει στην έδρα της νεοφώτιστης Ομόνοιας 29ης Μαΐου.

Ξεκίνησε με το δεξί την παρθενική της εμφάνιση σε ευρωπαϊκό όμιλο, καθώς στην πρεμιέρα του Κόνφερενς Λιγκ επικράτησε με 1-4 της Πετροκούμπ, στη Μολδαβία.

“Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή και δύσκολη ομάδα, αλλά δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε σε όλα τα ματς και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε βαθμολογικό όφελος”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός.

Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, ως γηπεδούχος.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 από τη Γκλάντμπαχ, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Λέο Σιένσα στο 12ο λεπτό και αφού δέχθηκε την ανατροπή (22′, 62′, πεν. 75′), μείωσε απλά με το πέναλτι του Πίρινγκερ στο 80′.

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα προέρχεται από την πλευρά της η Χάιντενχαϊμ, αμφότερες εντός των συνόρων. Το Σάββατο, η ομάδα του Φρανκ Σμιντ φιλοξενήθηκε από τη Γκλάντμπαχ, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 3-2.

Ευτύχησε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, έπειτα από ασθενή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Δεν κράτησε όμως για πολύ, δεχόμενη την ισοφάριση σε μια φάση που “πλήρωσε” την αδράνεια της άμυνας να απομακρύνει τη μπάλα, με το 1-1 να μένει μέχρι την ανάπαυλα. Αν και επέστρεψε πιο δυναμικά από τα αποδυτήρια, ένα λάθος στην άμυνα έφερε και την ανατροπή, ενώ λόγο αργότερα δέχθηκε και τρίτο τέρμα από το σημείο του πέναλτι. Μείωσε σχετικά γρήγορα, αλλά δεν ήταν ικανή για κάτι περισσότερο.

Είχε προηγηθεί το εντός 0-1 από τη Λειψία, φτάνοντας παράλληλα τις τέσσερις ήττες συνολικά μετά και τις επτά πρώτες στροφές. Στις υπόλοιπες τρεις πανηγύρισε ισάριθμες νίκες, οπότε και για την ώρα είναι στα μέσα της κατάταξης. Την ερχόμενη αγωνιστική, θα υποδεχθεί τη Χόφενχαϊμ (27/10).

Για την ώρα όμως στρέφει την προσοχή της στο Κόνφερενς Λιγκ, όπου θα προσπαθήσει απόψε να κάνει το 2/2, μετά και το 2-1 της πρεμιέρας κόντρα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

“Η Πάφος έχει υψηλή ποιότητα στην επίθεση και έχει την προσέγγιση του ισπανικού ποδοσφαίρου, που της έδωσε ο προπονητής της, με αρκετή κατοχή μπάλας και επιθετικό παιχνίδι. Πρέπει να επέμβουμε δημιουργώντας αντίσταση και να αμυνθούμε καλά. Δεν θα αμυνθούμε απλώς, θα παίξουμε επίσης γρήγορα και επιθετικά από την αρχή”, δήλωσε ο κόουτς Σμιντ.

Στατιστικά

*Over 2.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Πάφος – Χάιντενχαϊμ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ