* 11η αγωνιστική.

* Η Λεβάντε δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 5 τελευταία μεταξύ τους, G/G τα 4 από αυτά.

* Δεν υπάρχει νίκη φιλοξενούμενου στα μεταξύ τους ματς την τελευταία δεκαετία, ισόπαλα με γκολ τα 2/3 που έγιναν στη Βαλένθια.

ΛΕΒΑΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Ήττα από την Καστεγιόν με 2-0 στο μίνι ντέρμπι, από τα γκολ του Ραούλ Σάντσεθ (53’, 77’).

Χωρίς ουσία το παιχνίδι της στο “Καστάλια”, σε αντίθεση με την αντίπαλο που στο δεύτερο ημίχρονο διορθώθηκε ως προς αυτό και πέτυχε δύο γκολ. Γενικότερα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το παρόν διάστημα, φαίνεται να της λείπουν οι “φρέσκιες” ιδέες, παίζει με πολύ προβλέψιμο τρόπο.

Από την κορυφή όπου ήταν πριν από περίπου έναν μήνα, έπεσε και κάτω από την πρώτη εξάδα. Το ίδιο ακριβώς είχε πάθει και πέρυσι με έναν άλλον τεχνικό και ένα αρκετά διαφορετικό ρόστερ, δεν θέλει να συμβούν τα ίδια και φέτος, συνεπώς επιστρέφοντας στο “Σιουτάτ” δεν θα είναι ικανοποιημένη με τίποτα λιγότερο από μια νίκη με πειστικό τρόπο.

“Αυτά είναι θέμα περιόδων, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά από την πλευρά μας” δήλωσε ο κόουτς Καλέρο, ο οποίος πρόσθεσε πως παρά τα αποτελέσματα, η ομάδα του παραμένει στο σωστό δρόμο. Τιμωρημένος ο μέσος Οριόλ Ρέι.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη και χωρίς γκολ στο ενεργητικό της στα 3 τελευταία, τρέχει μίνι σερί 2 ηττών.

* Αήττητη εντός, από τα 4 κέρδισε τα μισά.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Ελντένσε εντός με 1-1. Πίσω στο σκορ από το 8’, από το γκολ του Χορκέρα, ισοφάρισε με τον Μπουλντινί στο 26’.

Ούτε την Ελντένσε κατόρθωσε να νικήσει στην έδρα της, αδύνατον να καταφέρει να της διασπάσει την άμυνα, τουλάχιστον βρήκε τον τρόπο να απαντήσει στο γκολ που σημείωσε εκείνη από νωρίς και να μη χάσει. Την “πληγώνει” πολύ η έδρα της, έχει ίδια ακριβώς συγκομιδή εντός-εκτός, όμως στη μάχη που δίνει για παραμονή, ποντάρει πολύ περισσότερο στα παιχνίδια στο “Ριαθόρ” απ’ ότι στα εκτός.

Ξανά σε δύσκολη θέση βαθμολογικά όσον αφορά την παραμονή. Το λιγότερο που χρειάζεται στη Βαλένθια είναι μια ισοπαλία, ιδανικό σενάριο θα ήταν το δεύτερο διπλό της μετά το 5-2 στην Αλμπαθέτε, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θα πάρει παραπάνω ρίσκο για να το διεκδικήσει.

Δεν ψάχνει δικαιολογίες στις πολλές απουσίες που έχουν μαζευτεί ο Ιδιάκεθ, “όταν υπάρχει ένα πρόβλημα, υπάρχουν και οι λύσεις, είμαστε υποχρεωμένοι να τις ψάξουμε και να τις βρούμε” ανέφερε. Σημαντικές νέες απώλειες στη μεσαία γραμμή ο Εμφουλού και ο Χοσέ Άνχελ Χουράδο.

Στατιστικά

* Αήττητη στα 4 τελευταία, τρέχει σερί από 3 ισοπαλίες.

* Στα 8 τελευταία μετράει 7 under 2,5, τα 5 με N/G.

Λεβάντε-Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ