* 11η αγωνιστική.

* Αήττητη στα 7 τελευταία μεταξύ τους η Αλμερία, κέρδισε 4, από 2 εντός-εκτός.

* Η Αλμερία πέτυχε πρώτη γκολ στις 4/5 τελευταίες συναντήσεις τους.

ΑΛΜΕΡΙΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-1 εκτός έδρας επί της Σαραγόσα. Προηγήθηκε με πέναλτι του Σουάρες στο 9’, σχεδόν αμέσως ισοφαρίστηκε από τον Αθόν (12’), πέτυχε το νικητήριο γκολ πάλι με τον Σουάρες στο 67’.

Τη σφραγίδα του Σουάρες έφερε η νίκη στη Σαραγόσα, το δεύτερο γκολ ήταν καθαρά δικό του, αφού άφησε πίσω μέτρα τον αντίπαλο που τον καταδίωκε, βγήκε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ Πουσέν και τον νίκησε. Ως ομάδα απέδωσε αρκετά καλά αυτή τη φορά, πάλι όμως δεν επιβεβαίωσε τον τίτλο, με τον οποίον ξεκίνησε τη σεζόν, του φαβορί για την άνοδο.

Η νίκη έδωσε παράταση “ζωής” και στον κόουτς Ρούμπι, ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο να εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Και δεν αλλάζει κάτι δραματικά πάνω σε αυτό, αν δεν κερδίσει η ομάδα του την Αλμπαθέτε, πάλι ενδεχομένως να βρεθεί η ίδια στη ζώνη του υποβιβασμού και ο κόουτς στο επίκεντρο της κριτικής.

“Πρέπει να κάνουμε τις νίκες συνήθεια” τόνισε ο γκολκίπερ Φερνάντο Μαρτίνεθ, ο οποίος έπαιξε βασικός στη Σαραγόσα λόγω προβλήματος του Μαξιμιάνο. Αμφίβολοι οι χαφ Μπάμπα και Μελέρο.

Στατιστικά

* Στα 6 τελευταία μετράει 5 G/G & over 2,5.

* Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-0 εντός έδρας επί της Μπούργος με τα γκολ των Ιγίνιο (26’ πεν.) και Φιδέλ (32’).

Κάνοντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, πήρε μια μεγάλη νίκη επί της Μπούργος, η οποία βαθμολογικά βρίσκεται πολύ πιο ψηλά από την ίδια. Στην επανάληψη δέχτηκε μια παραπάνω πίεση, δεν επέτρεψε όμως στην αντίπαλο να δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία για γκολ.

Πάνω που άρχισε να υποχωρεί σε επικίνδυνο βαθμό στη βαθμολογία, ήρθε η συγκεκριμένη νίκη να της δώσει μια πολύ σημαντική “ανάσα”. Στην Αλμερία θα πάει κυρίως για να συνεχίσει το αήττητο σερί της, ο βαθμός της ισοπαλίας στο “Μεντιτερανέο” κακό αποτέλεσμα δεν είναι σε καμία περίπτωση.

“Βγήκαμε ενισχυμένοι από το πρώτο από τα συνεχόμενα παιχνίδια που δώσαμε, πάμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση στο δεύτερο με την Αλμερία” δήλωσε ο κόουτς Αλμπέρτο Γκονθάλεθ, ο οποίος μετά τη νίκη επί της Μπούργος αισθάνεται ξανά άνετα στον πάγκο του. Νέο πολύ σημαντικό πρόβλημα λόγω τραυματισμού, “θύμα” αυτή τη φορά, ο φορμαρισμένος επιθετικός Ιγίνιο.

Στατιστικά

* Αήττητη στα 3 τελευταία, με τη νίκη επί της Μπούργος έσπασε μίνι σερί ισοπαλιών.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Αλμερία-Αλμπαθέτε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ