* 3η αγωνιστική.

* Ακόμα μια σεζόν έχουν συναντηθεί στην ιστορία τους, το 2022/23, αλλά για το Κόνφερενς Λιγκ. Αμφότερες νίκησαν εντός έδρας, η Άντερλεχτ με 2-1, η Λουντογκόρετς με 1-0.

* Θετική η παράδοση της Άντερλεχτ με ομάδες της Βουλγαρίας, μετράει 4-1-1, έχει το απόλυτο με 3/3 εντός.

* Δεν τα πηγαίνει καλά κόντρα σε Βέλγους η Λουντογκόρετς μετρώντας μόνο 1 νίκη σε 4 αγώνες, έχασε τους υπόλοιπους τρεις. Η Άντερλεχτ είναι η μοναδική βελγική που έχει νικήσει, στο άλλο εντός που έδωσε, έχασε με 1-2 από την Άντβερπ, στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Βέλγιο)

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε από την ουραγό Μπέερσχοτ με 2-1 εκτός για το πρωτάθλημα, από δύο γκολ του Αλσαχάφι (30’, 70’). Ενδιάμεσα, είχε ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι του Ντόλμπεργκ στο 50’.

Σοκαριστικό αποτέλεσμα το συγκεκριμένο στην Αμβέρσα, η Μπέερσχοτ είχε δύο βαθμούς όλους κι όλους στο πρωτάθλημα και πήρε τρεις από την Άντερλεχτ, η οποία έγινε το “θύμα” της πρώτης νίκης της. Οποιοδήποτε σχόλιο περιττεύει μετά από αυτό το αποτέλεσμα, μόνο που ηττήθηκε από μια ομάδα που το προηγούμενο διάστημα ήταν “σάκος του μποξ” για τις υπόλοιπες ομάδες, αρκεί για να χαρακτηριστεί ως καταστροφικό από κάθε άποψη.

Δεν θα μπορούσε ο κόουτς Ουμπέρ να φανταστεί χειρότερη έκβαση από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η μονιμοποίησή του στον πάγκο της ομάδας. Τώρα είναι κάτι περισσότερο από υποχρεωτικό για εκείνον και την ομάδα του, να ξαναβρούν τον εαυτό τους και να πάρουν μια νίκη επί της επικίνδυνης Λουντογκόρετς. Αν δεν τα καταφέρουν, ο σύλλογος μπορεί να βρεθεί σε νέα περίοδο εσωστρέφειας.

Στο Γιουρόπα Λιγκ πάντως η πορεία της είναι βγαλμένη από όνειρο μέχρι στιγμής. Κι αν η νίκη επί της Φερεντσβάρος ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν δημιούργησε κάποια ιδιαίτερη ευφορία στους “μοβ”, ο θρίαμβος στο Σαν Σεμπαστιάν ήταν κάτι πολύ σπουδαίο, εκτός του ότι σηματοδότησε ένα 2/2 στη διοργάνωση, έδειξε πως αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες που δεν έχει δείξει στο πρωτάθλημα.

“Αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι σημαντικά για να κάνουμε βήματα προόδου ως ομάδα, βοηθούν να αναπτυχθούν παίκτες. Θέλουμε να τα κερδίζουμε φυσικά, αν φτάσουμε στους εννιά βαθμούς απέναντι στη Λουντογκόρετς δεν θα έχουμε προκριθεί, αλλά θα κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς εκείνη την κατεύθυνση” ανέφερε ο Ουμπέρ, ο οποίος θα κάνει ροτέισον, αφού θέλοντας και μη δεν μπορεί να μη σκέφτεται και το επερχόμενο μεγάλο ντέρμπι με την Κλαμπ Μπριζ εκτός. Μόνο μακροχρόνια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Στατιστικά

* Τελευταία φορά που κέρδισε τα 3 πρώτα παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ, ήταν τη σεζόν 2011/12.

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 over 2,5, τα 3 με G/G.

* Κέρδισε τα 2 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, αμφότερα ήταν over 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ (Βουλγαρία)

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-0 εκτός έδρας τη Σεπτέμβρι με το γκολ του Κρουζ (45’+2) και αυτογκόλ του Χριστόφ (55’).

Αναμενόμενη η νίκη επί της Σεπτέμβρι, παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, αήττητη στο πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι έχει χάσει μόνο δύο βαθμούς από τους διαθέσιμους 22 που υπήρχαν, βρίσκεται μόλις στο +3 από τη Λέφσκι Σόφιας που είναι δεύτερη.

Στο Γιουρόπα Λιγκ τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα, ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την εξαιρετική φέτος Σλάβια Πράγας, ισόπαλη με την Βικτόρια Πλζεν εκτός τη δεύτερη αγωνιστική. Δεν είναι από τα φαβορί για την πρόκριση, ούτε ξεκίνησε έχοντας αυτό ως αυτοσκοπό, θα το παλέψει όμως όσο περισσότερο γίνεται.

Για να έχει ελπίδες πραγματικές, χρειάζεται απαραιτήτως να φύγει με κάτι από τις Βρυξέλλες, ακόμα και ο βαθμός εξυπηρετεί. Κι αυτό διότι προς το τέλος της league phase υπάρχουν παιχνίδια που να μπορεί να νικήσει, εντός έδρας, μέχρι τότε σε δύσκολα παιχνίδια όπως αυτό και τα επόμενα με Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός και Λάτσιο εκτός, θα πρέπει να προσπαθήσει να πάρει ό,τι περισσότερο γίνεται.

“Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, έχουμε μεγάλο σεβασμό για την Άντερλεχτ, αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς. Θέλουμε τη νίκη, αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, διότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να προκύψει οποιοδήποτε σενάριο” ανέφερε ο κόουτς Ιγκόρ Γιοβίτσεβιτς. Έξω για σημαντικό διάστημα ο μέσος Πιοτρόφσκι, επιστρέφει ο Σουηδός στόπερ Κουρτουλούς.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 13 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το Γιουρόπα Λιγκ, απολογισμός 0-4-9.

* Αήττητη στα 4 τελευταία χωρίς να δεχτεί γκολ.

* N/G & under 2,5 τα 7 τελευταία παιχνίδια της.

Άντερλεχτ-Λουντογκόρετς στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ