* 3η αγωνιστική.

* Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

* Η Μίντιλαντ έχει μόνο 1 νίκη στην ιστορία της στα κύπελλα Ευρώπης κόντρα σε ομάδες του Βελγίου, επί της Κλαμπ Μπριζ εκτός με 3-1 το 2015 για το Γιουρόπα Λιγκ. Συνολικός απολογισμός με βελγικές ομάδες 1-1-2, 0-1-1 εντός.

* Η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ δεν έχει αναμετρηθεί ποτέ με ομάδα της Δανίας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ (Δανία)

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε από τη Σοντερίσκε εκτός έδρας με 3-2 για το πρωτάθλημα. Πίσω στο σκορ με 2-0 από τα γκολ του Καμίλι (41’, 51’), μείωσε με τον Κούχτα (63’), δέχτηκε τρίτο από τον Λινγκ (78’), μείωσε με τον Μπεκ Σόρενσεν στο 85’.

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει χάσει τη διαφορά που είχε φτιάξει από τις υπόλοιπες ομάδες στη βαθμολογία και έχει πλέον και “συγκάτοικο” στην κορυφή, την Κοπεγχάγη. Ήταν αήττητη δέκα αγώνες στο πρωτάθλημα πριν κάνει τις δύο απανωτές ήττες από Μπρόντμπι και Σοντερίσκε, αμφότερες εκτός έδρας.

Τηρουμένων των αναλογιών έχει κάνει πολύ καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, το 1-1 με τη Χόφενχαϊμ ήταν ένα μέτριο αποτέλεσμα, αλλά κάλυψε το χαμένο έδαφος με τη νίκη επί της Μακάμπι την Αβίβ στο ουδέτερο Βελιγράδι. Το παράδοξο είναι ότι το παιχνίδι που άξιζε να κερδίσει με βάση την εικόνα του αγώνα ήταν εκείνο με τους Γερμανούς, κόντρα στη Μακάμπι είχε δύο καθαρές ευκαίρες και τις αξιοποίησε αμφότερες.

Νίκη επί της Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ, της δίνει ένα σαφές προβάδισμα πρόκρισης, τη διατηρεί και στη μάχη για την πρώτη οκτάδα, κάτι που δεν μπορεί να αποτελεί αυτοσκοπό για εκείνη. Ακόμα πάντως και η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που τη διατηρεί σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά την πρόκριση, της μειώνει όμως τις ελπίδες να γλιτώσει τα νοκ άουτ για τους “16”, αφού τα επόμενα παιχνίδια έχουν μεγάλο δείκτη δυσκολίας και ειδικά εκείνα με Άιντραχτ Φρανκφούρτης εντός και Πόρτο εκτός.

Στατιστικά

* Σερί νικών στο Γιουρόπα Λιγκ έχει κάνει μόνο 2 φορές στο παρελθόν, τη σεζόν 2015/16 και τη σεζόν 2021/22.

* Τρέχει το πρώτο της σερί ηττών τη φετινή σεζόν, αμφότερα τα παιχνίδια ήταν για το πρωτάθλημα.

* G/G τα 12/14 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ (Βέλγιο)

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη χωρίς γκολ με τη Γάνδη για το πρωτάθλημα.

Ακόμα μια ισοπαλία στο “Ζοζέφ Μαριέν”, αποτέλεσμα που έφερε ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται στο βελγικό πρωτάθλημα. Ξεκίνησε με μίνιμουμ στόχο το να μπει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, αυτή τη στιγμή είναι δέκατη και το μόνο παρήγορο για εκείνη είναι ότι η διαφορά της από την έκτη θέση είναι κάτω από μια νίκη.

Τα ίδια και χειρότερα στο Γιουρόπα Λιγκ, στόχος είναι να παίξει στα νοκ άουτ για τους “16”, όμως το ξεκίνημά της είναι κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικό ως προς ένα τέτοιο σενάριο. Αναμενόμενη ίσως η ήττα στην πρεμιέρα από τη Φενέρμπαχτσε, όμως το 0-0 με την Μπόντο ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν άρεσε σε κανέναν στους “ουνιονίστς”, οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι κάτω από την πρώτη 24αδα που συνεχίζει.

Υπό πίεση ο κόουτς Ποκονιόλι, ο οποίος πήρε μια ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό, την έστησε με έναν τρόπο που προκάλεσε ερωτηματικά και δεν φαίνεται να μπορεί να την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών. Παρά το γεγονός αυτό, η διοίκηση τον στηρίζει προς το παρόν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως του έχει δώσει και “λευκή επιταγή”. Αν μάλιστα έρθει νέα αποτυχία και συγκεκριμένα ήττα από τη Μίντιλαντ, μπορεί να αρχίσει και η… αντίστροφη μέτρηση για τον νεαρό τεχνικό.

Τεράστιας σημασία απώλεια ο ακραίος χαφ Κάστρο-Μόντες.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ (0-3-3).

* Αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια της, κέρδισε τα 2, κανένα εκτός.

* Χωρίς εκτός έδρας νίκη στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, ηττήθηκε σε 4/8.

Μίντιλαντ-Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ