* 2η αγωνιστική.

* Δεν έχουν συναντηθεί την τελευταία δεκαετία σε ευρπωπαϊκή διοργάνωση. Μοναδική τους συνάντηση ιστορικά ήταν τη σεζόν 1984/85 για το τότε κύπελλο UEFA, η Ντιναμό Μινσκ είχε προκριθεί με 2 νίκες.

*Δείτε τα Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ της Πέμπτης 24/10!

* Δεν έχει νικήσει ποτέ ομάδα από τη Λευκορωσία η Ελσίνκι, μετράει 0-1-5, έχασε και τα 3 ματς που έδωσε εντός έδρας.

* Αήττητη κόντρα σε ομάδες από τη Φινλανδία η Ντιναμό Μινσκ, απολογισμός 3-1-0, 1-1-0 εκτός έδρας.

ΕΛΣΙΝΚΙ (Φινλανδία)

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-0 από την Κουόπιο εντός την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του γκρουπ του πρωταθλητή, από το γκολ του Πένανεν στο 17’.

Σε καλεσμένη στη φιέστα της Κουόπιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξελίχθηκε την τελευταία αγωνιστική του γκρουπ του πρωταθλητή. Η ίδια ήταν εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά, έχοντας κατακτήσει οριστικά την τρίτη θέση, η αντίπαλος ήταν, και ανώτερη, και είχε όλο το βαθμολογικό κίνητρο από την πλευρά της.

Παράταση στη σεζόν για την ίδια αποτελεί το Κόνφερενς Λιγκ, από δω και στο εξής δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις εντός συνόρων. Κατά τα φαινόμενα μάλλον δεν θα συνεχίσει πέρα από τα πέντε παιχνίδια που της απομένουν στη league phase, διασύρθηκε από τη Λουγκάνο εκτός με 3-0 στην πρεμιέρα της συγκεκριμένης φάσης.

Με το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν ασχολούνται περισσότερο, ανέλαβε καινούργιος αθλητικός διευθυντής, ο Πέτρι Βουόρινεν που μέχρι πρότινος είχε τον ίδιο ρόλο στη Βάασα. Η κίνηση αυτή προκάλεσε μια αντίδραση από πλευράς οπαδών, οι οποίοι βλέπουν την ομάδα τους σχεδόν να αδιαφορεί για το Κόνφερενς Λιγκ, παρά το γεγονός ότι με μία ήττα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Το 200ο της παιχνίδι στην ιστορία της στα ευρωπαϊκά κύπελλα δίνει κόντρα στη Σερκλ, σημαντική η επιστροφή του μέσου Λίνγκμαν.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 14 τελευταία παιχνίδια της στα κύπελλα Ευρώπης, μετράει 0-3-11.

* Χωρίς νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια της, τρέχει σερί από 4 ήττες.

* Under 2,5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, under 1,5 τα 3.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ (Λευκορωσία)

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-0 εντός έδρας τη Σλάβια Μοζίρ για το πρωτάθλημα, με τα γκολ των Πίγκας (35’) και Άλφρεντ (74’).

Συνεχίζοντας εδώ και πολύ καιρό μόνο με νίκες στο πρωτάθλημα παραμένει ισόβαθμη με τη Νέμαν Γκρόντνο, έχοντας όμως και δύο παιχνίδια λιγότερα από την ανταγωνίστριά της. Είναι ξεκάθαρο πως αποτελεί τη μεγαλύτερη φετινή δύναμη του ποδοσφαίρου της χώρας, καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σε 23 αγώνες έχει μόνο μία ήττα.

Καμία σχέση η παρουσία της στο Κόνφερενς Λιγκ, όπου δεν μπορεί να έχει μεγάλες αξιώσεις, παρά μόνο να επιδιώξει μια αξιοπρεπή παρουσία. Στο πρώτο ματς της league phase ηττήθηκε με 1-2 από τη Χαρτς και με ανατροπή, το μόνο ελαφρνυτικό της ήταν το μόνιμο, ότι δηλαδή δεν αγωνίζεται στην έδρα της, αλλά στο ουδέτερο Αζερμπαϊτζάν.

Με απουσίες στο Ελσίνκι, θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που επίσης δεν έχει βαθμό και μπορεί να την αφήσει πίσω της στη βαθμολογία.

Στατιστικά

* Ηττήθηκε στα 10/13 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της, στα 9 από αυτά δέχτηκε από 2 γκολ και πάνω.

* Νίκησε τα 3 τελευταία παιχνίδια της, δέχτηκε συνολικά 1 γκολ.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 6 τελευταία παιχνίδια της.

Ελσίνκι-Ντιναμό Μινσκ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ