*League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, 2η αγωνιστική

*Δεν έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν.

*Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Μλάντα Μπόλεσλαβ θα αντιμετωπίσει σύλλογο από την Ελβετία.

*Μία νίκη και τρεις ήττες μετράει η Λουγκάνο απέναντι σε τσεχικές ομάδες (1-0-3).

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

Προηγούμενο ματς: Σε όμορφο παιχνίδι, έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Μποέμιανς εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε στο 38′, ισοφαρίστηκε στο 65′, αλλά ανέκτησε το προβάδισμά της με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 83′. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν πάντως στην τελευταία φάση του αγώνα, αφού μετά από άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χελάλ, ο ίδιος παίκτης σκόραρε στην επαναφορά (90+5′).

Η Μλάντα Μπόλεσλαβ δείχνει πως έχει δυσκολία στο να διαχειριστεί την Ευρώπη και το πρωτάθλημα, πράγμα λογικό αφού δεν είναι μαθημένη να παίζει στην Ευρώπη. Έχει να κερδίσει από τις 1/9 και από τότε αγνοεί την νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (0-4-2). Έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και υπάρχει έντονη μουρμούρα προς το πρόσωπο του τεχνικού Μπράνστορμ, ο οποίος ανέλαβε μεσούσης της σεζόν.

Στην πρεμιέρα, φάνηκε η ευρωπαϊκή της απειρία. Μπορεί η Νόα από την Αρμενία να ήταν μια ομάδα παρόμοιων κυβικών, παρόλα αυτά δεν έδειξε το παραμικρό και ηττήθηκε δίκαια με 2-0. Ακόμη ένα ματς στο οποίο δέχτηκε γκολ με ευκολία, γενικώς δεν δείχνει ικανή να διορθώσει το πρόβλημα στην άμυνα που υπάρχει από την αρχή της χρονιάς.

Η ήττα από τους άσημους Αρμένιους, δημιούργησε την ανάγκη της νίκης σήμερα απέναντι στην πιο έμπειρη Λουγκάνο. Μόνο έτσι θα μπορέσει να παραμείνει στο κόλπο για πρόκριση στην επόμενη φάση και την κατάληψη μια θέσης από την 9η έως την 24η.

Mακροχρόνια απουσιάζει ο αναπληρωματικός μέσος Κόζελ, ενώ αμφίβολοι δίνονται ο εξτρέμ Τζον και ο μέσος Φίλα. Τα «βαριά της χαρτιά» πάντως είναι άπαντα διαθέσιμα.

Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-0 από την Υβερντόν εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έμεινε πίσω στο σκορ στα τέλη του πρώτου μέρους από πέναλτι (45+2′), ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από αυτογκόλ στο 58′.

Η Λουγκάνο δεν ήταν αυτή που έπρεπε στην επιστροφή της μετά την διακοπή, αφού πληρώνοντας τα πολλά αβίαστα λάθη της, ηττήθηκε με 2-0 από την Υβερντόν. Δεν έπαιξε τόσο άσχημα, απλώς δεν κατάφερε να μετουσιώσει την πίεση που άσκησε σε κάποιο τέρμα, ενώ παράλληλα δέχτηκε ένα γκολ από πέναλτι και ένα αυτογκόλ, απόδειξη πως βρέθηκε σε κάκιστη μέρα αμυντικά. Έχασε έτσι την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή και έμεινε στους 18 βαθμούς (-3).

Στο Κόνφερενς Λιγκ, μπήκε με το δεξί στο νέο φορμάτ και επικράτησε εύκολα της HJK με 3-0 εντός έδρας, δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Έχει ξεκάθαρο στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση και με βάση τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει τα τελευταία χρόνια, δείχνει να μπορεί.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία μας ως τώρα και θεωρώ πως το παιχνίδι με αντίπαλο την Υβερντόν ήταν μια άσχημη παρένθεση», τόνισε ο τεχνικός Κρότσι-Τόρτι.

Αμφίβολοι ο βασικός δεξιός μπακ Ζανότι και ο βασικός χαφ Μαχμούντ, έγινε αναγκαστική αλλαγή στο προηγούμενο ο βασικός χαφ Γκργκιτς. Μακροχρόνια απουσιάζουν οι Μποτάνι, Ζανότι, Βλάντι και Βαλενσουέλα.

Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ