*2η αγωνιστική

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει τη Μπάνια Λούκα, αν και δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα τρία προηγούμενα παιχνίδια κόντρα σε ομάδες από τη Βοσνία, σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (0-1-2).

*Δείτε τα Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ της Πέμπτης 24/10!

*Αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στα πέντε τελευταία παιχνίδια του σε φάση ομίλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες.

ΑΠΟΕΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-5 επί της Ομόνοιας Αραδίππου, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τους Τεχέρα (33′), Ελ Αραμπί (37′), Μαρκίνιος (56′), Ντράζιτς (πεν. 85′) και Κόρμπου (90′).

Στο δρόμο των επιτυχιών μπήκε και πάλι ο ΑΠΟΕΛ, μετά από τρία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Το περασμένο Σάββατο και στο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ φιλοξενήθηκε από την Ομόνοια Αραδίππου, την οποία και συνέτριψε με 0-5 για το πρωτάθλημα.

Μπήκε αρκετά δυναμικά και δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές από νωρίς, όμως δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Είχε όμως την υπομονή και λίγο μετά το μισάωρο πήρε τα ηνία, ενώ πριν ηρεμήσουν τα πνεύματα βρήκε και δεύτερο τέρμα.

Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και μετά την επιστροφή από τα αποδυτήρια, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση, πετυχαίνοντας ακόμη τρία τέρματα. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα καθόλη τη διάρκεια, με εξαίρεση το δοκάρι των γηπεδούχων στο 89ο λεπτό.

Πρώτο τρίποντο, μετά από τις δυο απώλειες που είχε κόντρα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου (0-0 εκτός) και ΑΕΚ Λάρνακας (0-1 εντός). Έφτασε έτσι τους 13 βαθμούς στις επτά πρώτες στροφές και μοιράζεται την τρίτη θέση με την ΑΕΚ Λάρνακας. Την ερχόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την Ανόρθωση (28/10), στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Ξεκίνησε την πορεία του στο league phase της διοργάνωσης με ισοπαλία, μετά και το 1-1 που απέσπασε στην έδρα της Σάμροκ Ρόβερς, στην πρεμιέρα.

“Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να συνεχίσει ο ΑΠΟΕΛ να γράφει ιστορία στην Ευρώπη. Κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Κάθε ευρωπαϊκός αγώνας είναι δύσκολος, κάθε αντίπαλος σε αυτό το επίπεδο έχει δυνατότητες. Η επιθυμία να πάρουμε τη νίκη είναι πολύ μεγάλη”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κόουτς Χιμένεθ.

Κανονικά στην αποστολή ο αμυντικός Ντβάλι, όμως δύσκολα θα χαλάσει το δίδυμο Λαΐφης-Πέτροβιτς στο κέντρο της άμυνας. Εκτός μάχης παραμένει ο Σαρφό, αλλά και ο Δώνης, με τον Έλληνα εξτρέμ να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς που ακολουθεί για το πρωτάθλημα.

Στατιστικά

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια του.

*Σκοράρει στα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Ζελέζνιτσαρ, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τον Κβίρζιτς στο 36ο λεπτό.

Αήττητο σερί έξι αγώνων “τρέχει” η Μπάνια Λούκα, με πέντε νίκες και μια ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις. Την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Μλάντεν Ζίζοβιτς υποδέχθηκε τη Ζελέζνιτσαρ, της οποίας και επικράτησε με 1-0, στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Καλύτερη σε γενικές γραμμές στον αγωνιστικό, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου και είχε την επιθετική πρωτοβουλία και ήταν αυτή που απειλούσε περισσότερο. Σε μια από τις φάσεις που είχε, ευτύχησε να πάρει και τα ηνία λίγο μετά το μισάωρο. Σκορ που όπως φάνηκε ήταν αρκετό, καθώς ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, με την ίδια να μην απειλείται ιδιαίτερα από την αντίπαλο της.

Πέμπτη διαδοχική εντός συνόρων νίκη, οπότε και για την ώρα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, στο -3 από την πρωτοπόρο Ζρίνσκι. Την ερχόμενη αγωνιστική, θα παίξει εκτός έδρας με τη Σιρόκι Μπρίγιεκ (28/10).

Στην πρεμιέρα της league phase του φετινού Κόνφερενς Λιγκ, υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο μοιράστηκαν από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1.

“Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν έχουμε πίεση στην Ευρώπη, πάμε να το απολαύσουμε, είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε. Είδα το προηγούμενο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ, είναι έμπειρη ομάδα. Έχει Εντονγκαλά, Τεχέρα, Ελ Αραμπί… είναι ποιοτικοί παίκτες. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να πάρουμε ακόμα και τη νίκη”, δήλωσε ο κόουτς Ζίζοβιτς.

Στατιστικά

*Under 2.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΑΠΟΕΛ – Μπάνια Λούκα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ