*3η αγωνιστική

*Η Ζανκτ Γκάλεν αντιμετώπισε μόλις μία φορά στο παρελθόν ομάδα από την Ιταλία: Την Ίντερ στον 1ο γύρο του Κυπέλλου UEFA 1985/86. Γνώρισε τον διασυρμό εκτός έδρας (5-1), προτού αναδειχθεί ισόπαλη χωρίς γκολ εντός.

*Δείτε τα Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ της Πέμπτης 24/10!

*Η Φιορεντίνα παραμένει αήττητη στις έξι τελευταίες επισκέψεις της στην Ελβετία (τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες).

ΖΑΝΚΤ ΓΚΑΛΕΝ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από τη Βασιλεία. Ο Ζεμπέλς άνοιξε το σκορ στο 7′, απάντησαν οι γηπεδούχοι με Κέβιν Κάρλος (31′, 90+5′).

Με άδεια χέρια επέστρεψε από την έδρα της Βασιλείας η Ζανκτ Γκάλεν πριν από τέσσερις μέρες, αν και ευτύχησε να προηγηθεί πριν καν συμπληρωθούν 10′. Σε γενικές γραμμές πραγματοποίησε θετική εμφάνιση, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για να σκοράρει και δεύτερη φορά, προτού δει τα δεδομενα να ανατρέπονται στην εκπνοή των καθυστερήσεων.

Η εν λόγω ήττα έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί που “τρέχει” (0-1-3), στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις επικράτησε μόνο της Ζυρίχης (4-1 εντός) πριν ένα μήνα. Διατηρείται οριακά εντός της ζώνης των πλέι οφ με τους 14 βαθμούς που συγκέντρωσε, παράλληλα βρίσκεται στο +2 από Σιόν και -7 από την πρωτοπόρο Ζυρίχη.

Η Ζανκτ Γκάλεν παραμένει αήττητη στις τρεις συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε στο Κόνφερενς Λιγκ (2-1-0), κράτησε το μηδέν στις δύο τελευταίες. Διαθέσιμοι κανονικά οι Ακολό, Οκορότζι και Αμπρόσιους, οι δύο πρώτοι θα πάρουν θέση στην ενδεκάδα. Την Κυριακή (27/10) φιλοξενείται στην έδρα της Σιόν.

Στατιστικά

*GG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (6-0) της Λέτσε. Ντοπιέτα πέτυχαν Κατάλντι (20′, 45′) και Κολπάνι (34′, 54′), από ένα γκολ σημείωσαν οι Μπελτράν (61′) και Παρίζι (72′). Με δέκα έμειναν οι γηπεδούχοι στο 43′ (Γκάλο).

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε από τη διακοπή της Σέριε Α η Φιορεντίνα, φιλοδωρώντας με έξι γκολ τη Λέτσε στο “Ettore Giardiniero – Via del Mare”. Εκπληκτική εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του προπονητή Παλαντίνο, έκαναν κυριολεκτικά ό,τι ήθελαν στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου.

Στην 5η θέση της Σέριε Α σκαρφάλωσαν οι “βιόλα” που διατηρούνται αήττητοι σε πέντε αναμετρήσεις με απολογισμό 4-1-0, στις τρεις απ’ τις οποίες κράτησαν το μηδέν στα μετόπισθεν. Μετά την ήττα που γνώρισαν στην παρθενική εκτός έδρας αναμέτρησή τους στα τελικά του Κόνφερενς Λιγκ (3-0 από Μπασακσεχίρ τον Σεπτέμβριο 2022), διατηρούνται αήττητοι στις 12 που ακολούθησαν.

Στην αποστολή βρίσκεται ο Κεν, ωστόσο δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Νοκ άουτ τέθηκε ο Γκούντμουντσον. Συμπεριλήφθηκαν και τέσσερις ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδας, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε εκτεταμένο ροτέισον. Την Κυριακή (27/10) υποδέχεται τη Ρόμα στο “Artemio Franchi”.

Στατιστικά

*Over 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Κράτησε το μηδέν στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΖΑΝΚΤ ΓΚΑΛΕΝ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ