*3η αγωνιστική του league stage.

*Ο Παναθηναϊκός κέρδισε μόλις ένα απ’ τα τελευταία 18 ματς κόντρα σε αγγλικές ομάδες (1-6-11), 1-0 την Άρσεναλ τη σεζόν 2001-2002 για το Τσάμπιονς Λιγκ.

*Αήττητη η Τσέλσι στα τελευταία έξι ματς κόντρα σε ελληνικές ομάδες (4-2-0) ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Ο Παναθηναϊκός κέρδισε μόλις ένα απ’ τα τελευταία 20 ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (1-5-14), εκτός προκριματικών.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 1-0 επί του ΟΦΗ. Το γκολ ο Τετέ στο 6’. Ο ΟΦΗ βρήκε καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, είχε και δοκάρι.

Δεν παρουσίασε βελτίωση, αλλά πήρε αυτό που ήθελε στην απαιτητική έξοδο στην έδρα του ΟΦΗ την περασμένη Κυριακή. Το σουτ του Τετέ στο έκτο λεπτό αποδείχτηκε αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό, που είχε κάποιες καλές στιγμές για να βρει δεύτερο γκολ, αλλά είδε και τον αντίπαλο να βγάζει φάσεις, ενώ οι Κρητικοί είχαν και δοκάρι. Δεν είχε τον έλεγχο η ομάδα του Αλόνσο, αμυντικά βελτιώθηκε μόνο σε κομμάτια του δεύτερου μέρους, πήρε μια νίκη που είχε πολύ μεγάλη ανάγκη.

“Οξυγόνο” το “τρίποντο”, τόσο για ψυχολογικούς λόγους, όσο και για τη βαθμολογία, μιας και εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες των ομάδων που προπορεύονται. Ήταν μόλις η τρίτη νίκη σε οκτώ αγώνες πρωταθλήματος, σκόραρε ξανά μετά τις 22 Σεπτεμβρίου και το 3-1 επί του Πανσερραϊκού. Με 12 πόντους είναι έκτος και βρίσκεται στ -3 απ’ τον Ολυμπιακό και στο -5 απ’ την κορυφή.

Σε ό,τι αφορά το Κόνφερενς Λιγκ, έκανε πρεμιέρα με το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην Μπάνια Λούκα, ένα κακό αποτέλεσμα, που συνοδεύτηκε από μετριότατη εμφάνιση. “Θεωρώ πως η Τσέλσι είναι πιο ψηλά από Άγιαξ και Λανς. Ελπίζουμε να βάλουμε εμείς τους όρους μας στο παιχνίδι αλλά είμαστε ρεαλιστές σχετικά με το ποιον έχουμε απέναντι. Θα υπάρχουν φάσεις που θα κληθούμε να αμυνθούμε περισσότερο αλλά και αντίστροφα. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε έλεγχο στο παιχνίδι. Μπορούμε να νικήσουμε τον αγώνα”, είπε ο κόουτς Αλόνσο.

Παραμένει χωρίς πολλές επιλογές στην επίθεση, καθώς ο Σπόραρ παραμένει άρρωστος και ο Ιωαννίδης είναι τραυματίας, κάτι που καθιστά μονόδρομο την παρουσία του Γερεμέγεφ, εκτός αν ο Ουρουγουανός κόουτς επιλέξει τον Τετέ σε θέση φορ. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα, ακολουθεί την Κυριακή εντός έδρας ντέρμπι με τον Άρη.

Στατιστικά

*Έρχεται από 4/6 ΝG σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Under 2.5 τα τελευταία 6/8 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΕΛΣΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στη Λίβερπουλ. Το 1-0 με πέναλτι του Σαλάχ, το 1-1 ήρθε απ’ τον Τζάκσον στο 48’. Το 2-1 έκανε ο Τζόουνς στο 51’.

Είχε δύσκολη αποστολή στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Λίβερπουλ το απόγευμα της Κυριακής, υπέστη μια ήττα εντός λογικής. Η εμφάνιση δεν ήταν κακή, αλλά δεν ήταν και καλή, σίγουρα έλειψε η αποφασιστικότητα στο επιθετικό κομμάτι, γενικά το επίπεδο των αποφάσεων ήταν χαμηλό στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Η Λίβερπουλ προηγήθηκε στο 29’ με πέναλτι, η Τσέλσι ισοφάρισε στο 48’, αλλά άντεξε μόλις τρία λεπτά, εκεί η ψυχολογία της έπεσε αρκετά. Στο φινάλε είχε δύο καλές στιγμές, αλλά δεν άξιζε κάτι απ’ το ματς.

Κάπως έτσι επέστρεψε στις ήττες έπειτα από εφτά αγώνες σ’ όλες τις διοργανώσεις, μετρά ρεκόρ 4-2-2 στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές και με 14 πόντους είναι έκτη στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, στο -3 απ’ την τριάδα και στο -7 απ’ την κορυφή. Σε ό,τι αφορά το Κόνφερενς Λιγκ, είναι ξεκάθαρο ότι τουλάχιστον στο League Stage θα το αφήσει σε δεύτερη μοίρα, κόντρα στη Γάνδη παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, αλλά δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει 4-2.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι και σήμερα θα υπάρξουν αρκετές διαφορές στο αρχικό σχήμα. Επιστρέφει ο Κουκουρέγια (Αμυντικός, 7), εξέτισε ο Φοφανά, αλλά είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, όπως και ο εξτρέμ Πάλμερ.

Στατιστικά

*Έρχεται από 7/10 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*G/G τα 7/10 τελευταία παιχνίδια της σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΤΣΕΛΣΙ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ