*3η αγωνιστική του league stage.

*Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2014-2015. Η Μάλμε νίκησε 2-0 εντός έδρας και ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-2 εντός έδρας.

*Ο Ολυμπιακός μετρά 2/2 εκτός έδρας ήττες με ομάδες απ’ τη Σουηδία.

*Χωρίς νίκη ο Ολυμπιακός στα τελευταία 10 εκτός έδρας ματς του Γιουρόπα Λιγκ (0-3-7), έρχεται από τρεις σερί ήττες (8-0).

ΜΑΛΜΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Βαστέρας για το πρωτάθλημα. Το 0-1 ο Μποτχάιμ στο 16’, ισοφάρισε ο Πέδρο Ριμπέιρο στο 65’.

Έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, οι γκέλες των τελευταίων αγώνων δεν μπορούν να της το στερήσουν. Έρχεται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες, η τελευταία εκ των οποίων στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή, εκτός έδρας κόντρα στη Βαστέρας. Προηγήθηκε νωρίς και είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, δεν το βρήκε και σε κάποιες στιγμές αντιμετώπισε προβλήματα. Το 1-1 ήρθε στο 65’, το ματς πήρε “άγρια” ομορφιά, θα μπορούσε να έχει κερδίσει οποιαδήποτε εκ των δύο ομάδων.

Δεύτερη διαδοχική γκέλα μετά το εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Βάρναμο, αυτές οι απώλειες όμως δε στοιχίζουν, αφού η Μάλμε βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 58 πόντους, στο +8 απ’ τη δεύτερη Χάμαρμπι και ενώ απομένουν μόλις τρεις αγώνες για το φινάλε. Τη Δευτέρα υποδέχεται την Γκέτεμποργκ και θέλει νίκη για να πανηγυρίσει μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου.

Σε ό,τι αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ τη Ρέιντζερς, σε ματς που εκτέθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό και το σκορ την κολακεύει. Έβγαλε αντίδραση με την εκτός έδρας νίκη 2-1 επί της Κάραμπαγκ, η οποία μάλιστα ήρθε με ανατροπή, ωστόσο είχε ξανά πολλά αμυντικά προβλήματα.

Στατιστικά

*Έρχεται από 4/5 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 7/10 NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στον Λεβαδειακό. Το 1-0 ο Τσικίνιο στο 2’, το 2-0 ήρθε στο 21’ με πέναλτι του Ελ-Κααμπί. Το 2-1 ήρθε με πέναλτι του Όζμπολτ στο 45’, ο Λεβαδειακός ισοφάρισε στο 57’ με τον Γιαννιώτα.

Υπέπεσε σε μεγάλη γκέλα την Κυριακή στο εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό, τη συνόδευσε με κακή εμφάνιση. Πολύ καλό το πρώτο μισάωρο, σκόραρε δύο φορές και είχε τον πλήρη έλεγχο, θα μπορούσε να έχει σκοράρει κι άλλες φορές. Κάπου εκεί μάλλον θεώρησε ότι το ματς τελείωσε, δεν έβγαλε ενέργεια, επέτρεψε στον Λεβαδειακό να κυκλοφορήσει την μπάλα και να πάρει ψυχολογία. Μείωσε λίγο πριν το ημίχρονο η ομάδα της Βοιωτίας, που μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος, ισοφάρισε γρήγορα. Στο υπόλοιπο του αγώνα ο Ολυμπιακός πίεσε, αλλά χωρίς εμπνεύσεις, δεν άξιζε να κερδίσει.

“Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, μετά κοιμηθήκαμε. Θα μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ και νωρίτερα. Επαναπαυθήκαμε. Στην αρχή πιέζαμε, κυνηγούσαμε τις δεύτερες μπαλιές μετά πέσαμε. Δεν εχει να κάνει με την ενέργεια. Από το 20λεπτο να αμυνόμαστε είναι κάτι που δεν εξηγείται. Δικό μου φταίξιμο και των παικτών. Δεν τους εξήγησα καλα πως πρέπει να παίξουν και λάθος όσων έπαιξαν σήμερα που νόμιζαν πως έχει τελειώσει το ματς”, είπε ο πάντα ειλικρινής Μεντιλίμπαρ.

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία μετά το εκτός έδρας 0-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος (1-3-1) και ως εκ τούτου βρίσκεται στην τέταρτη θέση και το -2 απ’ την κορυφή. Σε ό,τι αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, έκανε πρεμιέρα με κακή εμφάνιση και εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ τη Λυών, ενώ συνέχισε με την κορυφαία φετινή εμφάνιση του, στο εντός έδρας 3-0 επί της Μπράγκα.

Επιστρέφουν στην αποστολή οι Γουίλιαν και Ζέλσον Μαρτίνς, ο δεύτερος ίσως να είναι βασικός. Ξανά διαθέσιμος ο Ρέτσος, στην αποστολή ο 19χρονος μέσος, Θεοφάνης Μπακούλας.

Στατιστικά

*Έρχεται από 6/8 NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*2-3 Goal στα 7/10 τελευταία παιχνίδια του.

ΜΑΛΜΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ