*3η αγωνιστική του league stage.

*Ο ΠΑΟΚ μετρά 3/3 εντός έδρας νίκες κόντρα σε ομάδες απ’ την Τσεχία.

*Η Πλζεν έχει αντιμετωπίσει μόνο τον Ολυμπιακό στο παρελθόν, τη σεζόν 2019-2020 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (0-0 εντός, ήττα 0-4 εκτός).

*Ο ΠΑΟΚ έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία 12 ματς στο Γιουρόπα Λιγκ (1-3-8) ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Μαζί με τα προκριματικά, η Πλζεν έχει μόλις μια ήττα στα τελευταία 22 ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (15-6-1).

ΠΑΟΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ. Το 0-1 ο Μπάμπα στο 15’, ισοφάρισε ο Πιερό στο 25’. Το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό και καλές φάσεις, στο δεύτερο μέρος οι φάσεις ήταν λίγες.

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια διαχειρίστηκε ψύχραιμα και έξυπνα την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, πήρε δίκαια θετικό αποτέλεσμα. Σχεδόν όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά από ποτέ στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε δοκάρι στο 14’, γκολ στο 15’ και μια-δυο στιγμές στα επόμενα λεπτά για το 0-2. Η ΑΕΚ συνήλθε χάρη στην ικανότητα και το εκτόπισμα του Πιερό, έβγαλε με τη σειρά της μεγάλες φάσεις με Ρότα, Περέιρα και Κοϊτά. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε πολύ, οι φάσεις ήταν ελάχιστες, το αποτέλεσμα κρίθηκε δίκαιο.

Ακολούθησε χαμός μετά το τελευταίο σφύριγμα ανάμεσα σε Λουτσέσκου και ανθρώπους της ΑΕΚ, που ίσως φέρει τιμωρία για τον Ρουμάνο κόουτς. Χθες επεσήμανε: “Πρέπει να αντιδράσουμε μετά τις ήττες και να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε πίεση γιατί δεν έχουμε βαθμό. Είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα, παίζει απλά, αλλά πολύ καλά. Έχουν καλή νοοτροπία, μάχονται για όλες τις μπάλες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ταυτόχρονα να παίξουμε στο δικό μας τέμπο”.

Ο δικέφαλος παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει “συγκάτοικο” τον Άρη, βρίσκεται στο +2 από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Σήμερα “καίγεται” για τη νίκη, καθώς έχει ξεκινήσει το Γιουρόπα Λιγκ με 2/2 ήττες, η πρώτη εκτός έδρας με τη Γαλατασαράι (3-1) και η δεύτερη εντός έδρας απ’ τη Στεάουα (0-1). Εκτός λίστας οι Λόβρεν και Μουργκ, αμφίβολος ο Μπάμπα, που αποχώρησε τραυματίας απ’ το ματς με την ΑΕΚ, τη θέση του θα πάρει στα αριστερά ο Ότο, καθώς οι Γκόμες και Βιεϊρίνια είναι εκτός λίστας.

Στατιστικά

*Έρχεται από 7/10 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 6/10 NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 3-1 επί της Μπάνικ Οστράβα για το πρωτάθλημα Τσεχίας. Το 0-1 ο Αντού στο 5’, το 0-2 ο ίδιος παίκτης στο 43’. Το 1-2 ήρθε στο 87’ απ’ τον Σιν για την Οστράβα, αλλά στο 89’ ήρθε το τελικό 1-3 για την Πλζεν.

Επέστρεψε απ’ τη διακοπή με εκτός έδρας νίκη 3-1 επί της Μπάνικ Οστράβα, αποτέλεσμα που ήρθε χάρη κυρίως στην αποτελεσματικότητα της. Σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία της, στη συνέχεια πέρασε μερικές δύσκολες στιγμές, έδωσε πλήρως την μπάλα στον αντίπαλο, βρήκε το 0-2 λίγο πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος συνέχισε να είναι παθητική, διαχειρίστηκε την κατάσταση, χρειάστηκε την τύχη σε κάποιες φάσεις, είδε τον αντίπαλο να μειώνει στο 87’, αλλά τελείωσε το ματς με τρίτο γκολ στο 89’.

Δεύτερη σερί νίκη μετά το εντός έδρας 2-0 επί της Παρντούμπιτσε στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, μετρά ρεκόρ 7-3-1 μέχρι στιγμής, με 24 πόντους είναι τρίτη στη βαθμολογιά, στο -1 απ’ τη δεύτερη θέση και στο -7 απ’ την πρωτοπόρο Σλάβια Πράγας. Σε ό,τι αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, έκανε πρεμιέρα με το εκτός έδρας 3-3 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, εκεί έβγαλε χαρακτήρα, έχανε 3-1 μέχρι το 86’, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Συνέχισε με το εντός έδρας 0-0 κόντρα στη Λουντογκόρετς, εκεί είδε τον αντίπαλο να χάνει πέναλτι, στη συνέχεια είχε δοκάρι.

Βαρόμετρο ο χαφ Σουλτς, φέτος έχει ήδη 6 γκολ. Ανεβασμένος και ο επιθετικός Αντού, σκόραρε στα 3/5 τελευταία ματς. Επιστρέφει ο Τσερβ (Μέσος, 9, 1).

Στατιστικά

*Under 2.5 στα 6/10 τελευταία παιχνίδια της.

*G/G στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΑΟΚ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝστην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ