Σε στοιχηματικές πλατφόρμες βάζουν διαφημίσεις οι υποψήφιοι για τις εκλογές στις ΗΠΑ

Ανανεώθηκε:
στοιχημα online νεα ειδησεισ
Photo Credits: Anna Berkut / Alamy Stock Photo

Μια προσπάθεια να προσεγγίσουν όσους ψηφοφόρους ενδιαφέρονται για στοίχημα φαίνεται πως κάνουν οι υποψήφιοι για τις προεδρικές εκλογές του 2024 στις ΗΠΑ. Με στοχευμένες καμπάνιες σε online στοιχηματικές εταιρίες.

Μοιράζουμε δώρα* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 🎁➡️ BETARADES410
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν Κάμαλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου. Και προσπαθούν να αντλήσουν ψήφους από όπου μπορούν. Στο πλαίσιο αυτό, η Χάρις έκανε ένα άνοιγμα στους παίκτες στοιχήματος.

Συγκεκριμένα, εντείνει τις προσπάθειές της να κερδίσει άνδρες ψηφοφόρους δύο περίπου εβδομάδες πριν από την ημέρα των εκλογών. Με διαφημίσεις σε πλατφόρμες στις οποίες παραδοσιακά θα βρει κανείς αντρικό κοινό.

Πέρα από τις ιστοσελίδες με αθλητικό στοίχημα, καμπάνιες της “τρέχουν” και σε αυτές με αθλητικά νέα, fantasy sports και βιντεοπαιχνίδια.

➡️ Δείτε όσα χρειάζεστε για στοίχημα στις εκλογές ΗΠΑ στο Betarades.gr!

Οι διαφημίσεις ξεκίνησαν από τη στοιχηματική DraftKings. Η προεκλογική της εκστρατεία είναι η πρώτη, μάλιστα, που διαφημίζεται εκεί.

Ορισμένες από αυτές τις διαφημίσεις είναι σποτ των 30 δευτερολέπτων με διάσημους πρωταγωνιστές. Όπως ο θρύλος του NBA, Μάτζικ Τζόνσον, και ο ηθοποιός Μπεν Στίλερ.

Γιατί επιλέχτηκαν οι στοιχηματικές για προεκλογικές καμπάνιες

Η κίνηση αυτή γίνεται επειδή ο Τραμπ προηγείται της Χάρις στις δημοσκοπήσεις μεταξύ των ανδρών. Το χάσμα μεταξύ ανδρών και γυναικών ψηφοφόρων είναι γενικά σημαντικό, σύμφωνα με με τους δημοσκόπους. Με τις γυναίκες να τείνουν προς τη Χάρις και τους άνδρες να προτιμούν τον Τραμπ.

Στις περισσότερες πολιτείες που δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, προκύπτει αξιοσημείωτο χάσμα μεταξύ των δύο φύλων. Ιδίως στην Τζόρτζια, όπου η Χάρις απολαμβάνει προβάδισμα 12 μονάδων μεταξύ των γυναικών, ενώ ο Τραμπ έχει προβάδισμα 14 μονάδων μεταξύ των ανδρών, σύμφωνα με ανάλυση του Independent.

Από την πλευρά του, ο Τραμπ στοχεύει σε άνδρες ηλικίας 18 έως 29 ετών online. Και δεν αποκλείεται να μπει στον χορό των διαφημίσεων σε στοιχηματικές. Προς το παρόν, αφιερώνει χρόνο σε youtubers όπως ο Λόγκαν Πολ και podcasters όπως ο Theo Von, όπως αναφέρουν οι New York Times.

➡️ Παίξτε στοίχημα σε εκλογές από το novibet app στο κινητό σας!

Μοιράζουμε δώρα* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ 🎁➡️ BETARADES410
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ