*11η αγωνιστική

*Over 1,5 ημίχρονο στα 3/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΛΤΑΧ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από τη Σάλτσμπουργκ. Ο Φριντρίκας άνοιξε το σκορ στο 59′, απάντησαν οι γηπεδούχοι με Κονατέ (84′) και Μπαϊντού (86′).

Κατάφερε να σκοράρει κόντρα στη ροή της αναμέτρησης με τη Σάλτσμπουργκ στη “Red Bull Arena”, την πίεση της οποίας δεν άντεξε μέχρι τέλους γνωρίζοντας, δίκαια, την ήττα με ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η Άλταχ, προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες, στις τρεις απ’ τις οποίες δεν σκόραρε, κι αγνοεί τη νίκη σε επτά αγωνιστικές (0-2-5).

Παραμένοντας στους οχτώ βαθμούς υποχώρησε στην προτελευταία θέση της Μπουντεσλίγκα, στο +4 από την Γκράτσερ και στο -3 από τη σημερινή αντίπαλό της. Δεν έχει κερδίσει ποτέ την Κλάγκενφουρτ σε έξι μεταξύ τους αναμετρήσεις (0-1-5), ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έχοντας διαφορά γκολ 2-15.

Στατιστικά

*2-3 γκολ στα 9/11 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (1-0) από την Αούστρια Βιέννης. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Γκρούμπερ στο 77′.

Δημιούργησε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει τις οποίες πέταξε στα σκουπίδια, όπως τους τρεις βαθμούς μπροστά στο κοινό της με αντίπαλο την Αούστρια Βιέννης. Πέντε αποκρούσεις πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας Εμίλ Σπάρι, ωστόσο δεν είχε απάντηση στο όμορφο γυριστό σουτ του Γκρούμπερ από το ύψος του πέναλτι.

Δεύτερη σερί ήττα για την Κλάγκενφουρτ χωρίς να σκοράρει (σ.σ. δέχτηκε πέντε γκολ). Στις δέκα τελευταίες εκτός έδρας αγωνιστικές επικράτησε μόλις δύο φορές με το ίδιο σκορ (1-0) τις Τιρόλ και Γκράτσερ (μία ισοπαλία, επτά ήττες). Πανηγύρισε το “τρίποντο” στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Άλταχ (διαφορά γκολ 9-1). Την Τετάρτη (30/10) φιλοξενείται από τη Βόλφσμπεργκερ για το Κύπελλο Αυστρίας.

Στατιστικά

*NG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

ΑΛΤΑΧ – ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ