Champions League, σήμερα ✅ Έγκυρα προγνωστικά με τη σφραγίδα της OPTA (23/10)

Ανανεώθηκε:
opta-prognostika-simera-champions-league-tetarti-23-10

Η OPTA κερδίζει συνεχώς δημοτικότητα ανάμεσα στους Έλληνες φιλάθλους, προσφέροντας εξειδικευμένη ανάλυση ποδοσφαιρικών στατιστικών.

Φυσικά, τα OPTA Stats μπορούν να οδηγήσουν και σε… προγνωστικά Champions League 2024-25 για τα ματς.

Σε αυτό το άρθρο, θα αναφερθούν OPTA Facts τα οποία αφορούν τους αγώνες της Τρίτης 22/10 της League Phase του Champions League.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία!

Καταπληκτική Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
bet365-logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🎧 Ακούς το νέο επεισόδιο Betarades Podcast – You’ll Never Pod Alone με προβλέψεις Τσάμπιονς Λιγκ και ΔΩΡΕΑΝ PAYSAFE 👇


Champions League 2024-25 x OPTA | Στατιστικά Τρίτης 22/10

Παρακάτω θα δείτε OPTA stats και πιθανά προγνωστικά που προκύπτουν από αυτά σε κάθε αγώνα της αγωνιστικής.

Μπρεστ – Λεβερκούζεν

📊 Μπρεστ και Μπάγερ Λεβερκούζεν θα συναντηθούν για πρώτη φορά – Στα τέσσερα τελευταία μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια της γερμανικής ομάδας εναντίον Γάλλων αντιπάλων έχουν σημειωθεί 23 γκολ (14 υπέρ, 9 κατά), με τις δύο ομάδες να έχουν πετύχει 2+ γκολ σε σε κάθε συνάντηση (W3 L1).

Η Μπρεστ έχει κερδίσει και τα δύο παιχνίδια της στο UEFA Champions League φέτος και θα μπορούσε να γίνει η πρώτη γαλλική ομάδα που κερδίζει τα τρία πρώτα παιχνίδια της στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο/UEFA Champions League.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν μπορεί να κερδίσει τρία διαδοχικά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ για πέμπτη φορά στην ιστορία της.

➡️ Σε απόδοση 1.88 το ασιατικό όβερ 3 γκολ!


Αταλάντα – Σέλτικ

📊 Η Σέλτικ έχει χάσει τα τελευταία επτά παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον ιταλικών ομάδων με συνολικό σκορ 15-1 από τη νίκη της με 2-1 επί της Μίλαν τον Οκτώβριο του 2007.

Μακριά από την έδρα της, η Σέλτικ έχει χάσει κάθε μία από τις επτά επισκέψεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ στην Ιταλία.

Η Αταλάντα θέλει να κερδίσει διαδοχικά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2020, φτάνοντας στα προημιτελικά εκείνη τη σεζόν.

Από τη νίκη επί της RSC Άντερλεχτ με 3-0 τον Σεπτέμβριο του 2017, η Σέλτικ έχει χάσει τα οκτώ από τα εννέα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεχόμενη 36 γκολ σε αυτό το διάστημα (4 ανά παιχνίδι).

Η Αταλάντα έχει κρατήσει καθαρό φύλλο αγώνα σε κάθε ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ η τελευταία ιταλική ομάδα που το έκανε αυτό σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια ήταν η Μίλαν τον Απρίλιο του 2023.

Από την έναρξη του 2022-23, η Σέλτικ έχει δεχθεί περισσότερα γκολ από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ (38 – 2,7 ανά παιχνίδι).

Ενώ, καμία ομάδα δεν έχει υψηλότερο xG ανά σουτ που αντιμετωπίζει (0,13) από αυτήν μεταξύ των ομάδων που έχουν παίξει τουλάχιστον 10 παιχνίδια σε αυτό το διάστημα.

Ο Αντεμόλα Λούκμαν της Αταλάντα έχει συμμετάσχει σε οκτώ γκολ στις πέντε τελευταίες του συμμετοχές σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις (6 γκολ, 2 ασίστ).

➡️ Σε απόδοση 3.25 το bet builder με νίκη Αταλάντας, όβερ 2 γκολ και όβερ 1.5 σουτ στο τέρμα ο Αντεμόλα Λούκμαν!


Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου

📊 Η Μπαρτσελόνα έχει χάσει τα έξι τελευταία παιχνίδια της με την Μπάγερν Μονάχου, έχοντας δεχθεί 22 γκολ και δεν έχει σκοράρει καθόλου στις τέσσερις τελευταίες ήττες.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει κερδίσει 10 παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπαρτσελόνα (D1 L2).

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα – και πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου – Χάνσι Φλικ έχει κερδίσει τα 17 από τα 20 παιχνίδια του στο Τσάμπιονς Λιγκ (85%), το καλύτερο ποσοστό νικών από οποιονδήποτε προπονητή με περισσότερα από δύο παιχνίδια στη διοργάνωση.

Μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση 2024-25, η Μπαρτσελόνα έχει το μεγαλύτερο τρέχον σερί διαδοχικών αγώνων του UEFA Champions League όπου σκόραρε (8).

Ωστόσο, η τελευταία φιλοξενούμενη ομάδα που κράτησε καθαρό φύλλο αγώνα εναντίον της Μπαρτσελόνα στη διοργάνωση ήταν η Μπάγερν Μονάχου τον Οκτώβριο του 2022 (ήττα με 0-3).

➡️ Σε απόδοση 2.00 το όβερ 3.5 γκολ!


Γιουνγκ Μπόις – Ίντερ

📊 Η Γιουνγκ Μπόις έχει χάσει κάθε ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ και μπορεί να χάσει τέσσερα συνεχόμενα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Από την πρώτη σεζόν της Ίντερ στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Σιμόνε Ιντζάγκι το 2021-22, έχει κρατήσει τα περισσότερα clean sheets από οποιαδήποτε άλλη ομάδα (17), συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Πέντε από τα οκτώ γκολ που έχει δεχτεί η Γιουνγκ Μπόις στο φετινό UEFA Champions League έχουν σημειωθεί στο πρώτο ημίχρονο, καμία ομάδα δεν έχει δεχτεί περισσότερα.

Μάλιστα, η ελβετική ομάδα έχει επίσης το υψηλότερο xG κατά της στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων (3,7) και έχει αντιμετωπίσει τα δεύτερα περισσότερα σουτ στον στόχο (10) πίσω από τη Μίλαν (12).

➡️ Σε απόδοση 2.50 το bet builder με περισσότερες κάρτες Γιουνγκ Μπόις, περισσότερα κόρνερ και σουτ στο τέρμα Ίντερ!


Μπενφίκα – Φέγενορντ

📊 Η Μπενφίκα έχει κερδίσει καθένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπενφίκα έχει πετύχει 2+ γκολ σε κάθε ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Φέγενορντ θέλει να κερδίσει διαδοχικά παιχνίδια στην ίδια διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο του 2000, ενώ για τελευταία φορά κέρδισε διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο/Τσάμπιονς Λιγκ τον Οκτώβριο του 1971.

➡️ Σε απόδοση 1.95 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και όβερ 2.5 γκολ!


Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

📊 Η RB Σάλτσμπουργκ αγνοεί τη νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ (D1 L6), χωρίς να έχει σκοράρει σε πέντε από αυτά τα παιχνίδια.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναζητά την πρώτη της νίκη μετά από οκτώ παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ (D2 L5), με τελευταία φορά που γεύτηκε νίκη να είναι τον Σεπτέμβριο του 2022 στην έδρα της Τσέλσι στη φάση των ομίλων.

Η RB Σάλτσμπουργκ έχει χάσει κάθε ένα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ, το μεγαλύτερο τρέχον σερί στη διοργάνωση.

Είναι τόσες ήττες όσες υπέστη στα πρώτα 15 εντός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση (W5 D5 L5), μεταξύ Σεπτεμβρίου 1994 και Οκτωβρίου 2022.

➡️ Σε απόδοση 2.25 να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες!


Μάντσεστερ Σίτι – Σπάρτα Πράγας

📊 Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αήττητη στα προηγούμενα 32 παιχνίδια της εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ (W28 D4), είναι μόλις η τέταρτη ομάδα που το καταφέρνει στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου/Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν η Μάντσεστερ Σίτι αποφύγει την ήττα σε αυτό το παιχνίδι, θα δημιουργήσει νέο ρεκόρ για το μεγαλύτερο αήττητο σερί στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου/UEFA Champions League (26).

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι αήττητη αυτή τη στιγμή σε 25 παιχνίδια στη διοργάνωση (W17 D8), σκοράροντας 64 γκολ και δεχόμενη μόνο 18 σε αυτό το σερί.

Η Σπάρτα Πράγας είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ (W1 D2), ενώ η τελευταία φορά που είχε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα στη διοργάνωση ήταν τον Οκτώβριο του 2001 (5 – W3 D2).

➡️ Σε απόδοση 2.87 η νίκη της Σίτι και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες!


Λειψία – Λίβερπουλ

📊 Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει επτά από τις 10 συναντήσεις της με γερμανικούς αντιπάλους στο UEFA Champions League (D2 L1), κρατώντας έξι νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ.

Η RB Λειψία έχασε και τα δύο παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος, παρά το γεγονός ότι σκόραρε το πρώτο γκολ και στα δύο, καμία ομάδα στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου/Τσάμπιονς Λιγκ δεν το έχει ξανακάνει σε τρία διαδοχικά παιχνίδια.

Η Λίβερπουλ θέλει να κερδίσει τα τρία πρώτα παιχνίδια της για να ξεκινήσει για τρίτη φορά έτσι, μετά το 2020-21 και το 2021-22 (πρώτες 7), σε Τσάμπιονς Λιγκ.

➡️ Σε απόδοση 3.20 η νίκη της Λίβερπουλ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες!


Ατλέτικο Μαδρίτης – Λιλ

📊 Αν η Ατλέτικο Μαδρίτης κερδίσει αυτό το παιχνίδι, θα σημειώσει νέο ρεκόρ συλλόγου για τις περισσότερες διαδοχικές εντός έδρας νίκες στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο/Τσάμπιονς Λιγκ (7).

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει δεχθεί γκολ σε κάθε ένα από τα έξι προηγούμενα παιχνίδια της στο UEFA Champions League (12 συνολικά), ενώ περισσότερα γκολ δέχθηκε μόνο σε διαδοχικά παιχνίδια στη διοργάνωση μεταξύ Σεπτεμβρίου 2009 και Οκτωβρίου 2013 (7 παιχνίδια).

Μάλιστα, έχει δεχθεί τέσσερα γκολ σε δύο από τα τρία προηγούμενα παιχνίδια της, όσες φορές και στα 83 προηγούμενα παιχνίδια της στη διοργάνωση.

Η Λιλ έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε προηγούμενα παιχνίδια της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (L1), τόσες νίκες όσες και στα προηγούμενα 29 τέτοια παιχνίδια της (D10 L15), αν και έχει χάσει τα έξι από τα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση (W2).

➡️ Σε απόδοση 2.50 το under 2.5 γκολ!

Καταπληκτική Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
bet365-logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Champions League 2024-25 στους Betarades

Το Champions League παίζει στο αγαπημένο σου ενημερωτικό site για το στοίχημα, το Betarades.gr! Εκτός από τα καλύτερα προγνωστικά Champions League θα βρείτε κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

➡ Ήδη, διαβάζετε δυνατά μακροχρόνια Champions League για κατάκτηση, πρώτο σκόρερ και άλλα.

➡ Βρίσκετε τις αποδόσεις κατάκτησης Champions League αλλά και το στοίχημα Πρώτος Σκόρερ Champions League!

➡ Φυσικά, θα έχετε καθημερινά το πρόγραμμα Champions League και live τη βαθμολογία Champions League για το League Phase.

➡ Το Betarades.gr έχει ετοιμάσει τα ρόστερ για όλες τις Champions League Ομάδες με αστέρι, προπονητή, στατιστικά, ιστορικό στη διοργάνωση και άλλα.

➡ Τέλος, μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά τα βίντεο της ομάδας μας για το Champions League στο YouTube, αλλά και τα Betarades Podcasts για το Champions League 2024 με ανάλυση, προγνωστικά και συνολικό σχολιασμό.

Καταπληκτική Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
bet365-logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ