*15η αγωνιστική

*4/6 under 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΑΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Σάτον έχασε 1-3 εντός έδρας από την Όλνταμ, παρόλο που ισοφάρισε με τον Ντέιβις στο 47’ το γκολ που δέχθηκε από τον Φόντοπ – Τάλουμ στο 18’. Αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ ξανά από τέρμα του Ράγκλαν στο 52’, και μετά “έφαγε” και τρίτο γκολ από τον Νόργουντ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Σάτον έχασε με 1-3 εντός έδρας από την Όλνταμ, δεύτερη ήττα της στους τρεις τελευταίους αγώνες, ενώ αυτή ήταν και η τρίτη ήττα της στα οκτώ συνολικά παιχνίδια που έχει δώσει στο γήπεδό της, με μόλις δύο νίκες σε αυτό το διάστημα.

Δεν είναι και στα καλύτερα της, αυτή την εποχή, τρία χρόνια μετά την παρουσία της στην ίδια κατηγορία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βρίσκεται οριακά στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 13η θέση του, μένοντας λίγο πίσω, στο -4 συγκεκριμένα, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου.

Στατιστικά

*6/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*9/10 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Γκέιτσχεντ έφερε 2-2 εκτός έδρας με την Όλτρινχαμ, παρόλο που γύρισε το παιχνίδι από το πέναλτι του Κρόφορντ στο 20’. Ισοφάρισε και προηγήθηκε με τέρματα των Μπάτερφιλντ (32’), Οσένι (40’), πριν δεχθεί τελικά την ισοφάριση από τον Νιούτον στο 86ο λεπτό.

Η Γκέιτσχεντ έφερε 2-2 εκτός έδρας με την Όλτρινχαμ, δεύτερη ισοπαλία της στους τέσσερις τελευταίους αγώνες που δεν έχει πετύχει κάποια νίκη, αν και μόνο οι δύο εξ αυτών, η μία ήττα και η τελευταία ισοπαλία, ήταν στο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά στο ντεμπούτο του Καρλ Μάγκνεϊ στον πάγκο της, που αποτελεί πλέον τον νέο της προπονητή, μετά την απόφαση του προηγούμενου να μετακομίσει σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -6 από την κορυφή, αλλά και στο +5 από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί πουθενά!

Στατιστικά

*Τέσσερα σερί G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*3/4 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Σάτον – Γκέιτσχεντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ