*33η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μπρούσκε – Πόντε Πρέτα 0-0

*4/5 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Προηγούμενο ματς: H Πόντε Πρέτα έχασε 0-1 εντός έδρας από την Γκουαρανί, με τέρμα του Ματέους Μπουένο στο 69ο λεπτό.

Η Πόντε Πρέτα έχασε για όγδοη φορά στα 13 τελευταία παιχνίδια, διάστημα στο οποίο έχει μόλις δύο νίκες, αλλά η συγκεκριμένη ήττα πονάει περισσότερο, αφού ήρθε στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της πόλης της, με 0-1 από την Γκουαρανί!

Πόσο μάλλον όταν αυτό το αποτέλεσμα την φέρνει εντός ζώνης υποβιβασμού, αν και είναι σε απόσταση βολής από τις θέσεις παραμονής. Σε περίπτωση που κερδίσει σήμερα, θα βγει εκτός αυτής, ίσως τα καταφέρει και με ισοπαλία.

Η τελευταία νίκη ήρθε στο γήπεδό της, αλλά είναι μία και μοναδική στα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, με πέντε ήττες σε αυτό το διάστημα.

Βέβαια όπως εξυπακούεται τις περισσότερες φορές στην Βραζιλία σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Νελσίνιο Μπαπτίστα αποτελεί παρελθόν και αναζητείται νέος τεχνικός. Μέχρι να βρεθεί, χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελεί ο Νένε Σαντάνα, μόνιμο μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας.

Στατιστικά

*6/8 Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της

*10/14 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΠΡΟΥΣΚΕ

Προηγούμενο ματς: Η Μπρούσκε έχασε 1-2 εντός έδρας από την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, παρόλο που προηγήθηκε με τον Πολέρο στο 23’. Αλλά πλήρωσε την αποβολή παίκτη της στην εκπνοή του ημιχρόνου, καθώς στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τους Λαμπαντέιρα (71’), Ματέους Ριμπέιρο (86’).

Η Μπρούσκε, μετά από δύο παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ, έχασε με 1-2 εντός έδρας από την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, σε έναν ακόμη αγώνα έξι βαθμών που έπαιξε το τελευταίο διάστημα. Αλλά και ο σημερινός είναι ανάλογης σημασίας.

Βέβαια η τελευταία ήττα ήταν μόλις η τρίτη στους 14 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της, με έξι νίκες σε αυτό το διάστημα. Και όταν χάνει εντός τα πράγματα δυσκολεύουν γι’ αυτήν, καθώς μακριά από την έδρα της δεν έχει νίκη στο εθνικό πρωτάθλημα, δεν κερδίζει εδώ και 21 παιχνίδια εκτός, αν και έχει και εκεί 11 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

Είναι πάντα εντός ζώνης υποβιβασμού, ενώ επειδή έχει τις λιγότερες νίκες στο πρωτάθλημα και πολλές ισοπαλίες, υστερεί σε πιθανές ισοβαθμίες, έχοντας και τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Αλλά πλησίασε σε απόσταση βολής, στο -3 συγκεκριμένα, από μία θέση παραμονής.

Στατιστικά

*19/23 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*13/16 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

Πόντε Πρέτα – Μπρούσκε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ