* Πρώτος ημιτελικός του Κόπα Σουνταμερικάνα. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στη ρεβάνς, ακολουθούν απευθείας πέναλτι.

* Δεν έχουν συναντηθεί στη σύγχρονη ιστορία τους.

* Ο νικητής θα αντιμετωπίσει σε μονό τελικό το νικητή του ζευγαριού Κορίνθιανς-Ράσινγκ Κλουμπ.

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ (Βραζιλία)

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Μπαΐα εντός με 1-1 για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Βερόν (61’), ισοφαρίστηκε από τον Λουσιάνο Ροντρίγκες (82’).

Στη μονομαχία με “φόντο” το επόμενο Λιμπερταδόρες, παραχώρησε ισοπαλία στην Μπαΐα και της επέτρεψε να παραμείνει από πάνω της στη βαθμολογία. Λιγοστεύουν οι πιθανότητές της να προλάβει να είναι στην επόμενη διοργάνωση, η έκτη Ιντερνασιονάλ νίκησε και πήγε στο +5 πια.

Εναλλακτική και για τη συμμετοχή στο Λιμπερταδόρες η κατάκτηση του Κόπα Σουνταμερικάνα, σαφώς την ενδιαφέρει και το ίδιο το τρόπαιο. Σχετικά εύκολο έργο είχε στον προημιτελικό απέναντι στη Λιμπερτάδ που δεν είναι συνηθισμένη να παίρνει μεγάλες προκρίσεις στη φάση των νοκ άουτ, τη νίκησε με 2-0 στην Παραγουάη και στη ρεβάνς πέρασε εύκολα, μένοντας στο 1-1 αγωνιζόμενη με δέκα παίκτες από το 60’.

Με δεδομένο ότι θα έχει μια πολύ δύσκολη ρεβάνς στην Αργεντινή, όπου οι ομάδες της Βραζιλίας γενικότερα πολύ δύσκολα κερδίζουν, αυτή τη φορά δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ισοπαλία. Επιστρέφει μετά από μήνες ο φορ Ράφα Σίλβα, ο οποίος θα ξεκινήσει από τον πάγκο, τιμωρημένος ο χαφ Λούκας Ρομέρο.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία, δέχτηκε τουλάχιστον από 1 γκολ σε καθένα από τα 4 πιο πρόσφατα.

* Under 2,5 τα 7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΛΑΝΟΥΣ (Αργεντινή)

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός με 0-2 από την Ιντεπεντιέντε για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Μανκουέγιο στο 54’, έμεινε με δέκα στο 74’ λόγω αποβολής του μέσου Μπόγιο, δέχτηκε γρήγορα δεύτερο τέρμα από τον Άβαλος (79’).

Τραγική η εικόνα της στο πρωτάθλημα τον τελευταίο καιρό, μεγάλο πλήγμα και στο γόητρό της η εντός έδρας ήττα από την Ιντεπεντιέντε. Ακόμα μεγαλύτερο όμως ήταν το “χτύπημα” βαθμολογικά, από τη Λίγκα Προφεσιονάλ αυτή τη στιγμή δείχνει πως θα δυσκολευτεί να βγει ακόμα και στο επόμενο Σουνταμερικάνα.

Διέξοδος ακόμα και προς το επόμενο Λιμπερταδόρες το φετινό Σουνταμερικάνα, αρκεί να το κατακτήσει, όπως είχε πράξει το 2013. Βατός πολύ ο δρόμος που είχε μέχρι να φτάσει στην ημιτελική φάση και ίσως και αυτό να είναι ένας λόγος που το κατάφερε, στον προηγούμενο γύρο πέρασε την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν χωρίς να τη νικήσει, στα πέναλτι.

Χωρίς δύο ακόμα βασικούς αμυντικούς στη Βραζιλία, τον δεξιό μπακ Λεονάρντο Χάρα και τον στόπερ Λουσιάτι.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 9 τελευταία παιχνίδια της, τρέχει μίνι σερί 2 ηττών.

* Στα 9 τελευταία μετράει 7 under 2,5.

Κορίνθιανς-Ράσινγκ Κλουμπ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ