*33η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Κοριτίμπα – Παϊσαντού 1-1

*Πέντε σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Προηγούμενο ματς: Η Παϊσαντού έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Οπεράριο, αν και προηγήθηκε με τον Ρουάν Ριμπέιρο στο 16’, πριν ισοφαριστεί από πέναλτι του Μάξουελ στο 59ο λεπτό. Και παρόλο που έπαιξε με παίκτη περισσότερο για περίπου 20 λεπτά στο τέλος, δεν το εκμεταλλεύτηκε.

Η Παϊσαντού έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Οπεράριο, παραμένοντας για δεύτερο σερί αγώνα χωρίς ήττα, αλλά το σημαντικότερο είναι πώς πήρε έναν βαθμό μακριά από το γήπεδο της, έστω και αν παραμένει χωρίς νίκη εκτός εδώ και εννιά παιχνίδια!

Επιστρέφει τώρα στο γήπεδό της, εκεί που έχει δύο σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ, τρεις στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Το θετικό είναι πώς παραμένει εκτός ζώνης υποβιβασμού, στο +2 από αυτήν, αλλά έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, μαζί με την Αμέρικα Μινέιρο, κάτι που σημαίνει πώς στις περισσότερες ισοβαθμίες θα έχει προβλήματα.

Στατιστικά

*9/11 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*7/11 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Προηγούμενο ματς: H Κοριτίμπα κέρδισε 0-3 εκτός έδρας την Βίλα Νόβα, ανοίγοντας το σκορ με τον Ζούνιορ Μπραμάντο στο 33’, ενώ ο Νατάναελ στο 43’ έκανε το 0-2 και παρόλο που αποβλήθηκε παίκτης της στο 63’, ο Λούκας Ρονιέρ στο 87’ πέτυχε και τρίτο τέρμα για την ομάδα του.

Η Κοριτίμπα κέρδισε και την Βίλα Νόβα με 0-3 εκτός έδρας, πετυχαίνοντας δεύτερη σερί νίκη, τέταρτη στους έξι τελευταίους αγώνες που παραμένει αήττητη.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι πώς ήταν η δεύτερη νίκη μακριά από την έδρα της στα τρία τελευταία παιχνίδια, τέταρτη στους 11 τελευταίους αγώνες που έχει δώσει εκτός, με τις δύο, την πιο πρόσφατη και αυτή με την Σπορτ Ρεσίφε, απέναντι σε ομάδες που διεκδικούν άνοδο!

Με αυτά τα αποτελέσματα ανέβηκε λίγο στο βαθμολογικό πίνακα, αν και παραμένει στο -9 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις ανόδου, έχοντας λιγοστές ελπίδες να κάνει το θαύμα και να προλάβει τις ομάδες που είναι εκεί.

Στατιστικά

*7/9 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*6/9 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παϊσαντού – Κοριτίμπα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ