* Μονό παιχνίδι σε ουδέτερη έδρα για την προημιτελική φάση. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθούν απευθείας πέναλτι.

* Η Μπόκα δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Μπόκα πέτυχε πρώτη γκολ στις 4/5 τελευταίες συναντήσεις τους.

* Στο ουδέτερο Ροσάριο και συγκεκριμένα στο “Κολόσο ντελ Πάρκε” της Νιούελς Όλντ Μπόις.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Προηγούμενο ματς: Διαλύθηκε με 3-0 από την Τίγκρε εκτός για το πρωτάθλημα, από τα γκολ των Πας (28’), Καρντόζο (85’) και Μεδίνα (90’+3).

Καταστροφικό ντεμπούτο για τον Γκάγκο στον πάγκο, παρουσίασε ένα τραγικό πρόσωπο και πολύ λογικά υπέστη τον διασυρμό που υπέστη. Στο πρωτάθλημα πλέον δίνει τη μάχη της παραμονής στην πρώτη δεκάδα της συνολικής βαθμολογίας, έτσι όπως το πάει, μπορεί να βρεθεί και εκτός ζώνης Σουνταμερικάνα.

Το κύπελλο είναι διέξοδος προς το επόμενο Λιμπερταδόρες αλλά και διάκρισης γενικότερα, άλλωστε δεν παύει να πρόκειται και για έναν τίτλο. Το αντιμετωπίζει με απόλυτη σοβαρότητα, ειδικά το τελευταίο διάστημα, στον προηγούμενο γύρο πέρασε με μεγάλη δυσκολία την Ταγέρες στα πέναλτι, μετά από ισοπαλία με 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Επιστρέφει ο βασικός στόπερ Λέμα.

Μπόκα Τζούνιορς Στατιστικά

* Ηττήθηκε στα 4/5 τελευταία, νίκησε μόνο την Αρχεντίνος Τζούνιορς με 1-0 εντός για το πρωτάθλημα.

* Έχει σημειώσει μόλις 1 γκολ συνολικά στα 4 τελευταία παιχνίδια της, το μοναδικό στο οποίο κέρδισε και κράτησε και το μηδέν στην άμυνα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με τη Σαρμιέντο εκτός με 1-1 για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε στο 21’ με τον Τρογιάνσκι, ισοφαρίστηκε από τον Γκαϊτάν στο 34’.

Έμεινε στην ισοπαλία με τη Σαρμιέντο και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του Σουνταμερικάνα στη συνολική βαθμολογία. Το χειρότερο είναι ότι αυτό το αποτέλεσμα ήρθε αφότου η Σαρμιέντο ενημερώθηκε για την ακύρωση των υποβιβασμών για φέτος, ήταν δηλαδή βαθμολογικά, παντελώς αδιάφορη.

Της λείπει για περισσότερα από έναν αιώνα ένας οποιοσδήποτε τίτλος, γι’ αυτόν παλεύει και τώρα, όπως και για μια παρουσία στο Λιμπερταδόρες. Έχει ρίξει μεγάλο βάρος στο κύπελλο, στη Χουνίν με τη Σαρμιέντο ο Μέντες επέλεξε να μην επιβαρύνει πολύ κάποιους βασικούς του.

Με επιστροφές βασικών στο Ροσάριο.

Χιμνάσια Λα Πλάτα Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία, έχασε μόνο 1, εντός έδρας από τη Γοδόι Κρους με 0-1 για το πρωτάθλημα.

* Under 2,5 τα 11 τελευταία παιχνίδια της, τα 8 ήταν και under 1,5.

Μπόκα Τζούνιορς-Χιμνάσια Λα Πλάτα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ