11η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Σουόνσι με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Ντόλαν στο 13’.

Μέτρια εμφάνιση, αλλά με θετικό αποτέλεσμα για τη Μπλάκμπερν. Είχε πολύ μικρό ποσοστό κατοχής της μπάλας, παρ’ όλα αυτά δημιούργησε ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς. Στη συνέχεια παρέμεινε σταθερή στα μετόπισθεν, διατηρώντας την εστία της ανέπαφη ως το τέλος.

Πολύ σημαντικό το τρίποντο που απέσπασε την περασμένη αγωνιστική και θέλει σήμερα να πετύχει το 2/2, εκμεταλλευόμενη τον παράγοντα έδρα. Εντελώς διαφορετική η εικόνα της όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της σε σύγκριση με τις εξόδους της, όντας πιο απελευθερωμένη και σαφώς πιο αποτελεσματική. Μετράει πέντε νίκες σε έξι εντός έδρας αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις (5-0-1), σκοράροντας σε όλες. Κράτησε το μηδέν παθητικό στις τελευταίες τρεις, αλλά σε γενικές γραμμές δεν φημίζεται για τη σταθερότητά της στα μετόπισθεν.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Όξφορντ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Γκραντ στο 29’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Σκάρλετ στο 90+2’.

Το τρίποντο μέσα από τα χέρια της έχασε η Γουέστ Μπρομ. Κατάφερε να προηγηθεί στο ημίωρο, παρ’ όλα αυτά στις καθυστερήσεις του αγώνα υπέκυψε στην πίεση των γηπεδούχων, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης.

Δεν κατάφερε να αποσπάσει νικηφόρο αποτέλεσμα σε κανένα από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (0-2-2), πέφτοντας από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πλέον βρίσκεται στην 5η θέση, όμως με νίκη σήμερα έχει την ευκαιρία να μειώσει στον πόντο την απόστασή της από την πρωτοπόρο Σάντερλαντ. Έχει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών σε εκτός έδρας αγώνες (3-1-1), με 11 γκολ υπέρ και 6 κατά.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Μπλάκμπερν – Γουέστ Μπρομ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ