11η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΛΟΥΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Γουότφορντ, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Κλαρκ στο 11’ και το 2-0 ο Μόρις στο 47’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπράουν στο 90+1’.

Καλή εμφάνιση και άνετη επικράτηση για τη Λούτον. Είχε τον πρώτο λόγο των ευκαιριών, απείλησε με αρκετές από αυτές και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Σταθερή αμυντικά, κράτησε μακριά από την εστία της τους φιλοξενούμενους.

Την επιστροφή της στις νίκες πέτυχε το Σάββατο και θέλει σήμερα να τις διπλασιάσει σήμερα. Πιο δύσκολο το έργο της, καθώς φιλοξενεί τη Σάντερλαντ, η οποία βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας, φάνηκε να συγκροτείται κατά τη διάρκεια της διακοπής των εθνικών ομάδων και θέλει να «χτίσει» πάνω στο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Χαλ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Ίσιντορ στο 63’.

Αποτελεσματική εμφάνιση και σημαντικό τρίποντο για τη Σάντερλαντ. Μοιρασμένη η κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες και παρά το γεγονός ότι απείλησε ελάχιστα την αντίπαλη εστία, κατάφερε να πετύχει το καθοριστικό γκολ λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Με τον ίδιο ρυθμό επέστρεψε μετά τη διακοπή, δίνοντας συνέχεια στο μικρό αήττητο σερί που είχε δημιουργήσει πριν από αυτή. Είναι σε καλή κατάσταση, αποτελεί μόνιμα κίνδυνο για κάθε άμυνα, ακόμα και μακριά από το γήπεδό της, σκοράροντας συνεχώς. Από την άλλη βγάζει αστάθειες στα μετόπισθεν, κυρίως στις εξόδους της, με αποτέλεσμα να έχει στερηθεί αρκετούς βαθμούς μέχρι στιγμής.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Λούτον – Σάντερλαντ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ