*3η αγωνιστική του league stage.

*Πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Ίντερ θα αντιμετωπίσει ομάδα απ’ την Ελβετία για πρώτη φορά μετά το 1997.

*Η Γιουνγκ Μπόις έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν χάσει και σήμερα θα έχει τέσσερις σερί ήττες για πρώτη φορά στην ιστορία της.

*Χωρίς νίκη η Ίντερ στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ (0-2-1).

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-1 επί της Λουκέρνης για το πρωτάθλημα. Το 1-0 ο Μοντέιρο στο 47’, το 2-0 έκανε ο Ίτεν στο 50’. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 70’ για τη Λουκέρνη.

Στο πρώτο παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Πάτρικ Ράμεν, η Γιουνγκ Μπόις επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 του Σαββάτου επί της Λουκέρνης. Είχε διάθεση απ’ την αρχή, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ευστοχία, φαινόταν ότι της λείπει κάτι στην τελική ενέργεια. Ηρέμησε στο ημίχρονο, μπήκε φουριόζα στο δεύτερο 45λεπτο και μέχρι το 50’ είχε δύο γκολ και ένα δοκάρι! Στη συνέχεια ήταν λιγάκι επιπόλαια στην τελική ενέργεια, θα μπορούσε να κάνει το σκορ 3-0, δεν το έκανε και λίγο έλλειψε να το πληρώσει, αφού η Λουκέρνη μείωσε και στο φινάλε είχε δοκάρι και άλλη μία τεράστια φάση για να πάρει την ισοπαλία.

Ήταν το πρώτο ματς μετά την αποχώρηση του Ράμεν, τα ηνία έχει αναλάβει –όπως και πέρυσι μετά τον Μάρτιο- ο Ζοέλ Μάγκνιν, ο οποίος έκανε πρεμιέρα με το «δεξί». Πέρυσι κλήθηκε να καθοδογήσει την ομάδα στο φινάλε της χρονιάς, τη βοήθησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουνγκ Μπόις μετρά 2/2 ήττες χωρίς να σκοράρει. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε 0-3 απ’ την Άστον Βίλα εντός έδρας, ενώ συνέχισε με εκτός έδρας διασυρμό απ’ την Μπαρτσελόνα (5-0).

«Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα και στο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα και την παρουσία μου, θέλουμε να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα πρώτα ματς. Πρέπει να ελπίζουμε όμως και η Ίντερ δε θα πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Είναι μια μεγάλη πρόκληση το ματς», είπε ο κόουτς Μάγκνιν. Επιστρέφει ο Λάουπερ (Μέσος, 8), χωρίς νέες απουσίες.

Στατιστικά

*Over 2.5 στα 6/10 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΝΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Ρόμα για το πρωτάθλημα. Το γκολ ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 60’.

Δεν πτοήθηκε απ’ τη διακοπή, επέστρεψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πήρε το εκτός έδρας ντέρμπι με 1-0 επί της Ρόμα. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς είχε περισσότερο ρυθμό, η Ίντερ απείλησε περισσότερο στον χώρο με τους ταχείς Τουράμ και Μαρτίνες, είχε δοκάρι με τον Μχιταριάν, χρειάστηκε μερικές επεμβάσεις του Ζόμερ. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν να βγάλουν φάσεις, το γκολ ήρθε στο 70’ με αντεπίθεση για την Ίντερ, που στη συνέχεια βρήκε καθαρές ευκαιρίες, αλλά δεν έκανε το 0-2. Στο τέλος ο Ζόμερ είχε μια μεγάλη επέμβαση.

Τέταρτη διαδοχική νίκη σ’ όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Ιντζάκι, τρίτη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος κόντρα σε Τορίνο (3-2) και Ουντινέζε (2-3), μετρά ρεκόρ 5-2-1 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Serie A, στο -2 απ’ τη Νάπολι και στο +1 απ’ τη Γιουβέντους. Την Κυριακή υποδέχεται τη Γιουβέντους στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, έρχεται απ’ το εντός έδρας 4-0 επί του Ερυθρού Αστέρα, σε ματς που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, είχε προηγηθεί το σπουδαίο εκτός έδρας 0-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, εκεί η Ίντερ έκανε πολύ καλή εμφάνιση. «Η Γιουνγκ Μπόις είναι πρωταθλήτρια κι αυτό τα λέει όλα. Είναι μια ομάδα με ταχύτητα και φυσική δύναμη, έχει νέο προπονητή που ξέρει το περιβάλλον, έρχονται από καλή εμφάνιση. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», είπε ο Ιντζάγκι.

Με δεδομένο ότι ακολουθεί δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι με τη Γιουβέντους, η λογική λέει ότι ο Ιταλός κόουτς θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Τσαλχάνογλου, χτύπησε και τέθηκε εκτός ο Ατσέρμπι.

Στατιστικά

*Over 2.5 στα 6/10 τελευταία παιχνίδια της.

*G/G στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΙΝΤΕΡ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ