*League Phase του Γιουρόπα Λιγκ, 3η αγωνιστική

*Δεν έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν.

*Η Μπόντο Γκλιμτ αντιμετώπισε για πρώτη φορά πορτογαλική ομάδα στην πρεμιέρα, όταν και επικράτησε με 3-2 της Πόρτο στην Νορβηγία.

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Μπράγκα θα αντιμετωπίσει νορβηγική ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΜΠΡΑΓΚΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με δυσκολία την Ντεσέμπρο με 1-2 εκτός έδρας για το κύπελλο. Άνοιξε το σκορ στο 22′, ισοφαρίστηκε στο 74′, αλλά βρήκε γκολ νίκης με τον Μουτίνιο στις καθυστερήσεις (90+4′).

Δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα η Μπράγκα και αυτό φάνηκε στα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Ενδεικτικό ότι δεινοπάθησε για να κάμψει το εμπόδιο της Ντεσέμπρο στο κύπελλο Πορτογαλίας, ομάδας που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της χώρας. Μοναδικό ελαφρυντικό για την ομάδα του Καρβαλιάλ, ήταν το γεγονός πως ο τελευταίος επέλεξε μια σύνθεση με πολλά νέα πρόσωπα.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, έχει πραγματοποιήσει μέτριο ξεκίνημα, εφάμιλλο με εκείνο στο πρωτάθλημα. Μετά την δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ (2-1), ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση. Δεν απείλησε στο ελάχιστο τους «Ερυθρόλευκους» και έδειξε πως ακόμη χρειάζεται δουλειά για να φτάσει στα στάνταρ της, ενώ δείχνει πως η σεζόν είναι κατά βάση μεταβατική φέτος.

Αυτό φαίνεται και από την πορεία της στο πρωτάθλημα, εκεί όπου έχει ήδη χάσει πολλούς βαθμούς και η απόστασή της από την κορυφή είναι δέκα ολόκληροι βαθμοί. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Καρβαλιάλ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, αν συνεχίσει σε αυτό το μέτριο τέμπο.

Στα καθαρά αγωνιστικά, τραυματίστηκε και θα λείψει ο στόπερ Αρέι-Μπι, ενώ λείπει καιρό ο έτερος αμυντικός Μπαμπού. Αποθεραπεύτηκε και λογικά επιστρέφει ο στόπερ Ολιβέιρα.

Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) απέναντι στην Τρόμσο εκτός έδρας, την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση συνοδεύτηκε με μια ισοπαλία στην έδρα της Τρόμσο, αποτέλεσμα αρκετά άδικο βάση εικόνας της αναμέτρησης. Ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια, άσκησε μεγάλη πίεση και έχασε ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Παραμένει βέβαια αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (2-2-0), έχοντας κρατήσει μάλιστα το μηδέν στην άμυνα στα τρία πιο πρόσφατα.

Είδε μάλιστα την Μπραν να κερδίζει στην έδρα της Ρόζενμποργκ, έτσι πλέον η διαφορά ανάμεσά τους έπεσε στους πέντε βαθμούς. Εξακολουθεί πάντως να θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δείχνει να ελέγχει την κατάσταση.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, τα πηγαίνει εξαιρετικά για τα δεδομένα της. Μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί της Πόρτο στην πρεμιέρα, κατάφερε να μείνει όρθια στην έδρα της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (0-0) και έτσι παραμένει αήττητη μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αν δεν χάσει ούτε σήμερα, αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητές της για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τρία νέα προβλήματα προέκυψαν για τον τεχνικό Κνούτζον εν όψει της σημερινής αναμέτρησης. Ο φορ Χογκ και ο στόπερ Μόε τέθηκαν αμφότεροι νοκ άουτ για λίγες μέρες, ενώ δεν είναι διαθέσιμος ο ούτε ο μέσος Σάλτνες. Πέραν τούτων, απουσιάζουν σταθερά οι Γουνμπαγκομό, Μπάσι, Φέτι, Σκέιντε και Μπουρακόφσκι. Επιπλέον, δίνονται αμφίβολοι οι Χέλμερσεν και Τόμιτς.

Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ