* 11η αγωνιστική.

* Μόνο μία σεζόν έχουν συναντηθεί την τελευταία δεκαετία, την περσινή. Αμφότερες πήραν από μία εκτός έδρας νίκη, με 1-0 η Έλτσε, με 2-1 η Καρταχένα.

ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 2-1 από την Κόρδοβα εκτός. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τα γκολ των Κάσας (60’) και Αλμπαράν (66’), μείωσε με τον Τέγκια στο 89’.

Κατώτερη των περιστάσεων για ένα “εξάποντο” παραμονής με μια φορμαρισμένη ομάδα, εκτός έδρας. Καθαρά ηττήθηκε, δεν διεκδίκησε σχεδόν ποτέ κάτι από το παιχνίδι, ακόμα και όσο δεν υπήρχε σκορ στο ματς, μέχρι και το γκολ στο 89’ του Τέγκια, καθαρά από λάθος της αντίπαλης άμυνας προήλθε.

Η παρουσία του Χάντρο Κάστρο δεν άλλαξε τίποτα, πέρα από το ότι της έφερε την πρώτη νίκη στο ντεμπούτο του. Κατά τ’ άλλα είναι σαν να μην έχει γίνει αλλαγή προπονητή, στη βαθμολογία είναι στην προτελευταία θέση και δεν βγαίνει από τη ζώνη ακόμα κι αν κερδίσει.

“Κόντρα στην Έλτσε θα παρουσιαστούμε σαν να επρόκειτο για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, το οποίο θα καθορίσει την τύχη μας” σημείωσε ο Κάστρο. Χωρίς νέα προβλήματα.

Στατιστικά

* Στα 7 τελευταία μετράει 6 ήττες, νίκησε μόνο τη Ράσινγκ Σανταντέρ εκτός.

* Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΛΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-1 εντός επί της Σπόρτινγκ Χιχόν. Προηγήθηκε με Πλάνο (49’) και Ρασάνι (66’), δέχτηκε μείωση του σκορ από το γκολ του Ντουμπασίν (77’).

Επιστροφή στις νίκες σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ανεβασμένη Σπόρτινγκ. Καλύτερη ήταν συνολικά, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και πιο ουσιαστική ενώ σημαντικό ήταν και το γεγονός ότι δεν απειλήθηκε σοβαρά μετά το 2-1.

Ανέβηκε ξανά στη βαθμολογία, τα σκαμπανεβάσματα που έχει στη σεζόν μέχρι στιγμής είναι αρκετά μεγάλα, αλλά δείχνει ότι αν μη τι άλλο μπορεί να διεκδικήσει έστω μια θέση στην πρώτη εξάδα. Θα το πιστοποιήσει ακόμα περισσότερο με ένα διπλό στην Καρταχένα, σε τέτοια παιχνίδια είναι που μέχρι στιγμής “σκοντάφτει”, στα δύσκολα παρουσιάζεται ίσως και ανώτερη των προσδοκιών.

“Δεν μπορούμε να επιδείξουμε την παραμικρή χαλάρωση, βρισκόμαστε μόνο τέσσερις βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού” δήλωσε ο κόουτς Σαράβια. Συνεχίζει με τα ίδια προβλήματα.

Στατιστικά

* Ηττήθηκε μόνο σε 1/6 τελευταία από τη Φερόλ εκτός με 1-0.

* N/G τα 4 εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει

Καρταχένα-Έλτσε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ