* 11η αγωνιστική.

* Μόνο μία σεζόν έχουν συναντηθεί την τελευταία δεκαετία, το 2020/21. Η Κάντιθ πήρε 2 νίκες, με 2-0 εκτός και 1-0 στην έδρα της.

ΕΪΜΠΑΡ

Προηγούμενο ματς: Ήττα από τη Μιραντές εκτός με 1-0, από το γκολ του Πανιτσέλι (26’). Από το 82’ έπαιζε με δέκα λόγω αποβολής του στόπερ Αρμπίγια.

Λύγισε κι εκείνη απέναντι στην εντυπωσιακή προς το παρόν τη φετινή σεζόν, Μιραντές. Δεν ήταν εκείνη που έπρεπε στην Αντούβα, προσπάθησε να ισοφαρίσει, είχε μια καλή στιγμή και τίποτα περισσότερο, στο τέλος λίγο ήθελε και να φύγει με ένα πιο βαρύ σκορ.

Καθόλου καλό το φεγγάρι που διανύει και έχει ως συνέπεια να βρεθεί εκτός πρώτης εξάδας. Πλέον είναι σχεδόν αναγκαίο να νικήσει την Κάντιθ, αν δεν τα καταφέρει μπορεί και να απομακρυνθεί άνω της μιας νίκης από τη ζώνη των πλέι οφ ανόδου, κάτι που ψυχολογικά μπορεί να της δημιουργήσει πρόβλημα.

“Να δείξουμε εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνουμε και σε αυτήν την ομάδα” ζήτησε ο Ετσεβερία από τον κόσμο στις τελευταίες δηλώσεις του. Σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα, τραυματίστηκε και έφτασε στο σημείο μέχρι και να νοσηλευτεί ο στόπερ Αραμπάρι, τιμωρημένος ο παρτενέρ του, Αρμπίγια.

Στατιστικά

* Στα 7 τελευταία μετράει 5 under 1,5, G/G & over 2,5 τα υπόλοιπα.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 5/7 τελευταία, δέχτηκε 1 ανατροπή από τη Σπόρτινγκ Χιχόν εντός (1-3).

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΝΤΙΘ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 0-1 από τη Ράσινγκ Σανταντέρ, από το γκολ του Αράνα (56’).

Έχασε και από τη Ράσινγκ Σανταντέρ και το σκορ με το οποίο υπέστη τη συγκεκριμένη ήττα, μπορεί να είναι και μη αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα. Πάλι έκανε τερατώδη λάθη που δεν πλήρωσε, το γκολ το δέχτηκε από μια στημένη μπάλα, δεν είχε καθαρή ευκαιρία για την ισοφάριση.

Συνεχίζει ο σύλλογος να δίνει ευκαιρίες στον Πάκο Λόπεθ, ο οποίος όμως δεν δείχνει να μπορεί να αλλάξει το παραμικρό στην εικόνα της ομάδας. Ο κόσμος δεν συμφωνεί με τις επιλογές της διοίκησης, βλέπει την ομάδα να έχει πέσει στη ζώνη του υποβιβασμού από ‘κει που περίμεναν όλοι να διεκδικήσει την άνοδο και οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από όσους έμειναν ως το τέλος ήταν πιο έντονες από ποτέ.

“Οι παίκτες νιώθουν υπεύθυνοι γι’ αυτήν την κατάσταση στην οποία έχουμε βρεθεί, για μένα προσωπικά καταλαβαίνω ποια είναι η θέση μου και το μόνο που οφείλω να κάνω είναι να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου” ανέφερε ο κόουτς. Συνεχίζει με τα ίδια σημαντικά προβλήματα.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία, ηττήθηκε στα 3.

* G/G & over 2,5 τα 5 τελευταία παιχνίδια της, έσπασε σερί με τη Ράσινγκ Σανταντέρ.

Έιμπαρ-Κάντιθ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ