* Μονός προημιτελικός των πλέι οφ για το Κόνφερενς Λιγκ, γηπεδούχος η ομάδα που συμμετείχε στο γκρουπ του πρωταθλητή. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

* Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό, το νικητή του ζευγαριού Βάασα-Γκνίσταν.

* Αήττητη η Ίντερ Τούρκου στα 5 τελευταία μεταξύ τους ματς, κέρδισε τα 3, μόνο 1 εκτός, φέτος για το κύπελλο με 2-1 (21/08).

* Η Ίντερ Τούρκου πέτυχε πρώτη γκολ στις 5/6 τελευταίες συναντήσεις τους.

* Στην κανονική περίοδο: Ίντερ Τούρκου-Χάκα 3-1 (31/05), Χάκα-Ίντερ Τούρκου 0-0 (20/06).

ΧΑΚΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας από τη Βάασα με 2-3 την τελευταία αγωνιστική του γκρουπ του πρωταθλητή. Πίσω στο σκορ από το γκολ του Πίτκανεν (10’), το γύρισε με Σέιντιου (14’) και Ολουσάνια (48’), δέχτηκε η ίδια ανατροπή από τα γκολ των Βαχτέρα (62’) και Ράισανεν (90’).

Ηττήθηκε από τη Βάασα εντός σε ένα παιχνίδι που αν το κέρδιζε, θα είχε πάρει την τέταρτη θέση και θα περνούσε στον τελικό των πλέι οφ. Την ενδιέφερε να τα καταφέρει, δεν συνέβη όμως αυτό, στο τέλος που ανοίχτηκε λίγο περισσότερο, δέχτηκε και τρίτο γκολ, αντί να το πετύχει η ίδια.

Από δω και πέρα δεν υπάρχει χαλαρότητα, παίζει για τη διατήρηση των κεκτημένων, αφού και φέτος αγωνίστηκε στο Κόνφερενς και συγκεκριμένα πάλι στον πρώτο γύρο, χωρίς βέβαια να μπορέσει να περάσει στον δεύτερο. Η Ίντερ Τούρκου ως αντίπαλος μπορεί να της δίνει ένα επιπλέον κίνητρο, ήταν η ομάδα που την άφησε εκτός στο κύπελλο, πάλι στο γήπεδό της.

Στατιστικά

* Ηττήθηκε στα 4/5 τελευταία, νίκησε μόνο την Ελσίνκι εκτός με 1-0.

* Χωρίς νίκη στα 6 τελευταία εκτός, έχασε τα 4.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 3-2 της Γκνίσταν εντός, την τελευταία αγωνιστική του γκρουπ υποβιβασμού. Προηγήθηκε με 3-0 με Κεκάραϊνεν (28’, 31’) και Ουγκουέχι (52’), δέχτηκε δύο γκολ από τον Λάτονεν (55’, 90’).

Από τον χαμένο τελικό κυπέλλου και μετά, έχει πατήσει γκάζι στο πρωτάθλημα και δεν σταματάει πουθενά, δείγμα του πόσο θέλει να παίξει στο Κόνφερενς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Με την Γκνίσταν το παιχνίδι ήταν αδιάφορο, φρόντισε όμως να παίξει δυνατά για περίπου μία ώρα αγώνα ώστε να μην της κοστίσει στο αποτέλεσμα η χαλάρωσή της στο τέλος.

Ξανά απέναντι στη Χάκα και στην έδρα της αντιπάλου δίνει ένα κρισιμότατο παιχνίδι για τη συνέχεια, το πρώτο το κέρδισε, για το κύπελλο. Γενικά η Χάκα της πάει ως αντίπαλος, από τις ομάδες της πρώτης εξάδας ήταν εκείνη κόντρα στην οποία έκανε δύο πολύ καλά παιχνίδια και δεν έχασε κανένα.

Στατιστικά

* Κέρδισε τα 3 τελευταία, τα 2 ήταν G/G.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Χάκα-Ίντερ Τούρκου στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ