*3η αγωνιστική

*Παρθενική αναμέτρηση των δύο ομάδων σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα η Αταλάντα θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά σκωτσέζικη ομάδα.

*Δείτε τα Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ της Τετάρτης 23/10!

*Η Αταλάντα μετράει μόλις μία νίκη σε οχτώ εντός έδρας αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ (τέσσερις ισοπαλίες, τρεις ήττες).

*Η Σέλτικ έχει απολογισμό 7-8-16 (διαφορά γκολ 28-46) κόντρα σε ιταλικές ομάδες. Μακριά από το σπίτι της πανηγύρισε μόλις μία νίκη σε 15 (τρεις ισοπαλίες, έντεκα ήττες).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-0) της Βενέτσια. Σκόραραν οι Πάσαλιτς (7′) και Ρετέγκι (47′).

Τον χαβά του συνεχίσει ο Ρετέγκι φορώντας τη φανέλα της Αταλάντα, την οποία βοήθησε να φύγει με το “τρίποντο” από την έδρα της Βενέτσια. Ο 25χρονος Ιταλός επιθετικός έφτασε τα οχτώ γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές στη Σέριε Α με πανέμορφη λόμπα που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

Μόλις μία φορά απειλήθηκαν ουσιαστικά οι “μπεργκαμάσκι” που είχαν δοκάρι με τον Λούκμαν στο πρώτο ημίχρονο. Πραγματοποίησαν το 3Χ3, έδωσαν συνέχεια σε αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων κι έφτασαν τους 13 βαθμούς που τους κατατάσσουν στην 6η θέση της Σέριε Α.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Άρσεναλ (0-0 εντός) και επικράτησαν εύκολα της Σαχτάρ Ντόνετσκ (3-0 εκτός). Στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση έχουν απολογισμό 2-4-4: Πέτυχαν 2+ γκολ στις έξι και δέχτηκαν 2+ σε ισάριθμες.

“Η Σέλτικ είναι συνηθισμένη να παίζει για τη νίκη, έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να φτάσουμε σε μία μεγάλη εμφάνιση”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής Γκασπερίνι. Διαθέσιμος είναι και πάλι ο Κολάσινατς, σταθερά εκτός αποστολής οι γνωστοί απόντες. Το Σάββατο (26/10) υποδέχεται την Ελλάς Βερόνα.

Στατιστικά

*Κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΛΤΙΚ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εντός) με την Αμπερντίν. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Χατάτε (24′) και Φουρουχάσι (27′), απάντησαν οι Σόκλερ (50′) και Σίνι (60′).

Σε γκέλα ολκής υπέπεσε η Σέλτικ μπροστά στο κοινό της με αντίπαλο την Αμπερντίν, της οποίας προηγήθηκε με 2-0 μέσα σε τρία λεπτά λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου. Πλήρωσε το κάκιστο ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, δεχόμενη την ισοφάριση σε δέκα λεπτά. Πίεσε στη συνέχεια για το 3-2 κι έφτασε κοντά σε αυτό στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από κόρνερ είχε τριπλή μεγάλη ευκαιρία με Ίντα, Φόρεστ και Τζόνστον.

Η εν λόγω ισοπαλία έβαλε τέλος σε νικηφόρο σερί 13ων αναμετρήσεων της Σέλτικ στο πρωτάθλημα, ωστόσο τη διατήρησε στην κορυφή παρέα με την Αμπερντίν. Στην πρεμιέρα της league phase του Τσάμπιονς Λιγκ οι “καθολικοί” σκόρπισαν την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο “Celtic Park” (5-1), προτού τους… σκορπίσει η Ντόρτμουντ στη Γερμανία (7-1).

Την προηγούμενη σεζόν αντιμετώπισε τη Λάτσιο στους ομίλους της εν λόγω διοργάνωσης γνωρίζοντας δύο ήττες (2-1 εντός, 2-0 εκτός), παράλληλα έκανε το αρνητικό 4Χ4 κόντρα σε ομάδες της ιταλικής Σέριε Α. Θα πρέπει να γυρίσουμε στο 2019 για να βρούμε τις δύο τελευταίες σχετικές νίκες επί της Λάτσιο (2-1 εντός, 2-1 εκτός). Ανεξαρτήτως έδρας η Σέλτικ μετράει μόλις τέσσερις νίκες στις 34 τελευταίες αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ (έξι ισοπαλίες, 24 ήττες).

Στις 12 τελευταίες εκτός έδρας γενικότερα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει απολογισμό 1-1-10. “Αξίζουμε να βρισκόμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι κάτι που πρέπει να δώσουμε να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές. Φυσικά και αισιοδοξούμε”, υπογράμμισε ο προπονητής Ρότζερς. Συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα ο Κάρτερ-Βίκερς, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Την Κυριακή (27/10) φιλοξενείται από τη Μάδεργουελ.

Στατιστικά

*Over 2,5 στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΣΕΛΤΙΚ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ