Ρεάλ Μαδρίτης-Ντόρτμουντ με Bet Builder και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson (22/10)

Ανανεώθηκε:
betsson logo

Στο «Santiago Bernabeu» η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του League Phase του Champions League. Με την ανάμνηση της νίκης της επί της Ντόρτμουντ στον τελικό της διοργάνωσης την περασμένη σεζόν, η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά την επιστροφή της στις επιτυχίες, τη στιγμή που οι Γερμανοί κυνηγούν το τρία στα τρία.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δίνεται στο 1,47** και το διπλό της Ντόρτμουντ τοποθετείται στο 6,27** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ τα στατιστικά της Ντόρτμουντ στη φετινή διοργάνωση είναι εντυπωσιακά, αλλά η παράδοση της Ρεάλ Μαδρίτης στο θεσμό είναι αδιαμφισβήτητη. Οι Μαδριλένοι μετρούν 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες με αντίπαλο την Ντόρτμουντ (26-19 γκολ).

Απολαμβάνεις το live στοίχημα στο ποδόσφαιρο στην κορυφαία στοιχηματική πλατφόρμα της Betsson, με τις καλύτερες αποδόσεις και αγορές για όλα τα γούστα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από δύο αγωνιστικές στο Champions League έχει μια νίκη και μια ήττα. Επικράτησε με 3-1 της Στουτγκάρδης εντός έδρας στην πρώτη αγωνιστική, αν και το τελικό σκορ δεν φανερώνει πόσο δυσκολεύτηκε. Στη δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 από τη Λιλ στη Γαλλία σε ματς που ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Είναι ένα σύνολο που ψάχνει την ταυτότητά του μετά και την προσθήκη του Κιλιάν Εμπαπέ στο δυναμικό του. Το Σάββατο επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Θέλτα για τη LaLiga.

Η Ντόρτμουντ μπαίνει στην 3η αγωνιστική του Champions League ως η πρωτοπόρος της κατάταξης. Έχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και μάλιστα με το καταπληκτικό 10-1 γκολ. Πρώτα ξεπέρασε με 3-0 την Κλαμπ Μπριζ εκτός έδρας και στη δεύτερη αγωνιστική διέλυσε με 7-1 τη Σέλτικ στη Γερμανία. Ναι μεν ο ανταγωνισμός δεν ήταν του επιπέδου της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά της δίνει αυτοπεποίθηση να ψάξει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα στην ισπανική πρωτεύουσα. Την Παρασκευή επιβλήθηκε με 2-1 της Σεν Πάουλι για την Bundesliga.

To στοίχημα για το ποιος θα αναδειχθεί νικητής στο Champions League είναι από τις πλέον δημοφιλέστερες επιλογές και η Ρεάλ Μαδρίτης φυσικά φιγουράρει ψηλά στη λίστα των υποψηφίων. Το να κατακτήσει και πάλι το τρόπαιο βρίσκεται στο 4,25** στην πλατφόρμα της Betsson. Η Ντόρτμουντ, πάλι, εμφανίζεται στο 25,00**.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ το στοίχημα στον αγωνιστικό τομέα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να ελέγξουν το ρυθμό και να περιορίσουν τα ατού της αντιπάλου. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει να έχει πρόβλημα στο να ελέγξει γρήγορες ομάδες, ενώ η άμυνα της Ντόρτμουντ θα βρει μπροστά της ίσως την καλύτερη τριάδα της Ευρώπης.

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα παραταχθούν στο Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ντόρτμουντ, να τονίσουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν υπολογίζει στους αμυντικούς Καρβαχάλ, Άλαμπα, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ ο μεσοεπιθετικός Μπραχίμ. Η Ντόρτμουντ δεν έχει στο απόλυτο τον μπακ Κόουτο, τον μεσοεπιθετικό Ρέινα και τους επιθετικούς Αντεγέμι και Ντουρανβίλ.

Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ θα τα δώσουν για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και είναι γνωστές για την επιθετική τους ικανότητα. Ο συνδυασμός goal/goal και Over 2,5 τέρματα προσφέρεται στο 1,77** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Tags: