*Νοκ-άουτ αναμέτρηση, που ονομάζεται wild card. Ο νικητής θα αποτελέσει την όγδοη ομάδα των πλέι-οφ της Ανατολής. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθούν απευθείας πέναλτι.

*Έρχονται από 6/10 μεταξύ τους Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Στο MLS: Μόντρεαλ – Ατλάντα 1-0, Ατλάντα – Μόντρεαλ 1-2

ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-0 επί της Νέας Υόρκης Σίτι. Το 1-0 ο Κλαρκ στο 18’, το 2-0 έκανε ο Μαρτίνες στο 45’.

Ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Νέας Υόρκης Σίτι και εξασφάλισε το εισιτήριο για το ματς της wild card. Έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, σκόραρε στο 18’ και έφυγε το άγχος απ’ τα πόδια των παικτών του, στη συνέχεια απειλήθηκε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά λίγο πριν την ανάπαυλα έκανε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος το Μόντρεαλ ήταν πλήρως παθητικό, διαχειρίστηκε την κατάσταση και επικράτησε δίκαια. Ακόμη μια νίκη, ήταν η πέμπτη στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές, τερμάτισε στην όγδοη θέση της Ανατολής με 43 πόντους, στο +3 απ’ την Ατλάντα και στο -4 απ’ τη Νέα Υόρκη Ρεντ Μπουλς. Σήμερα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει την πρόκριση για τα πλέι-οφ. Επιστρέφει ο Σαλιμπά (Μέσος, 24,1).

Στατιστικά

*Έρχεται από 6/9 Over 2.5.

*Έρχεται από 4/8 G/G.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΤΛΑΝΤΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 2-1 επί του Ορλάντο. Το 0-1 ο Λομπανίτζε στο 7’, το 0-2 έκανε ο Τιαρέ στο 16’. Μείωσε ο Οχέδα στο 42’ για το Ορλάντο. Έχασε πέναλτι στο 47’ η Ατλάντα.

Έκανε τη μεγάλη έκπληξη και εξασφάλισε την ένατη θέση, χάρη στη νίκη που πήρε στην έδρα του Ορλάντο την τελευταία αγωνιστική. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, ήταν αποφασισμένη, σκόραρε στο 7’ με ωραίο γκολ του Λομπανίτζε, έκανε το 0-2 από κόρνερ λίγο αργότερα. Δεν άντεξε σ’ όλο το πρώτο ημίχρονο, το Ορλάντο μείωσε στο 42’ και ήταν λογικό να πιέσει στο δεύτερο μέρος. Η Ατλάντα έχασε μεγάλη ευκαιρία με το πέναλτι του Μίραντσουκ στο 47’, στις καθυστερήσεις στάθηκε τυχερή, καθώς ακυρώθηκε γκολ του Ορλάντο, το οποίο θα τελείωσε τη χρονιά της. Δεύτερη σερί νίκη μετά το εντός έδρας 2-1 επί της Νέας Υόρκης Ρεντ Μπουλς, σήμερα πρέπει να βγάλει χαρακτήρα εκτός έδρας, έρχεται από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων μακριά απ’ το γήπεδο της (2-2-0).

Στατιστικά

*Έρχεται από 6/7 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 5/6 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΑΤΛΑΝΤΑ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ