13η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν εντός δεκαετίας.

ΡΕΞΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Ρόδεραμ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μάλιν στο 1’.

Τεράστια εκτός έδρας νίκη για τη Ρέξαμ. Μπήκε δυνατά και έπιασε στον «ύπνο» την άμυνα των γηπεδούχων, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με την έναρξη του ματς. Στη συνέχεια παρά την έντονη πίεση που της ασκήθηκε, κράτησε έστω και δύσκολα το μηδέν παθητικό.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη της σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, δείχνοντας να έχει αφήσει πίσω τα διαδοχικά στραβοπατήματα του τελευταίου διαστήματος. Είναι ανεβασμένη, έχει βρει ξανά ρυθμό, σκοράρει και πάλι με συνέπεια, ενώ είναι φανερά βελτιωμένη στα μετόπισθεν. Σημαντική από εδώ και στο εξής η απουσία του επιθετικού Μαριότ, ο οποίος έσπασε το πόδι του στην προπόνηση της περασμένης εβδομάδας.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μπρίστολ Ρόβερς με σκορ 3-1, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Πίρσον στο 34’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μάρσαλ στο 38’. Το 3-0 πέτυχε ο Ραντούλοβιτς στο 52’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χάτσινσον στο 69’.

Εξαιρετική εμφάνιση και άνετη επικράτηση για τη Χάντερσφιλντ. Επέβαλλε το ρυθμό της, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να πάρει ασφαλές προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη αύξησε το δείκτη του σκορ, ενώ στη συνέχεια έβγαλε χαλάρωση, με αποτέλεσμα να δεχθεί εξίσου γκολ.

Από διαδοχικές νίκες έρχεται στο σημερινό παιχνίδι και θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτές, περνώντας από την έδρα της νεοφώτιστης, αλλά άκρως μαχητικής και επικίνδυνης Ρέξαμ. Είναι σε καλή κατάσταση, δείχνει να έχει βρει και πάλι ρυθμό, σκοράρει με σχετική άνεση αυτή την περίοδο, ενώ είναι και αρκετά βελτιωμένη στα μετόπισθεν. Κακή όμως στις εξόδους της, μετράει μόλις δύο νίκες από την αρχή της σεζόν (2-0-5).

Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ρέξαμ – Χάντερσφιλντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ