13η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Χάντερσφιλντ με σκορ 3-1, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Πίρσον στο 34’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μάρσαλ στο 38’. Το 3-0 πέτυχε ο Ραντούλοβιτς στο 52’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χάτσινσον στο 69’.

Κάκιστη εμφάνιση και ήττα για τη Μπρίστολ Ρόβερς. Υπέκυψε με τρομερή άνεση στην πίεση των γηπεδούχων, δεχόμενη γκολ τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της «τιμής» στο δεύτερο ημίχρονο.

Εντελώς διαφορετική εικόνα θα πρέπει να δείξει ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σριούσμπερι. Έχει τεράστια ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, καθώς η αντίπαλός της δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς έχει πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, τα οποία μπορεί και πρέπει να εκμεταλλευτεί. Μόλις δύο νίκες μετράει στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της (2-0-6), σκοράροντας παρ’ όλα αυτά στα περισσότερα.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Έξετερ, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Ντόιλ στο 9’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Μαγκένις στο 64’.

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Σριούσμπερι. Αν και είχε ευκαιρίες, απειλώντας με αρκετές από αυτές την αντίπαλη εστία, δεν κατάφερε εν τέλη να σκοράρει. Από την άλλη υπέκυψε εύκολα στην πίεση των φιλοξενούμενων, δεχόμενη γκολ και στα δυο ημίχρονα.

Δεν κατάφερε ούτε τώρα διπλασιάσει τις νίκες της, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πόσο ασταθής είναι στην απόδοσή της. Τραγική σε ότι αφορά τα αμυντικά της καθήκοντα, απέτυχε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τελευταία εννέα παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ενώ ακόμα και που σκοράρει σε αρκετά από αυτά, δεν της είναι συχνά αρκετό.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπρίστολ Ρόβερς – Σριούσμπερι στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ