13η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 2/3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 2/3 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Νορθάμπτον με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο ΜακΓκίχαν στο 48’.

Κακή εμφάνιση και ήττα για τη Λέιτον Όριεντ. Είχε την κατοχή της μπάλας σε υψηλά επίπεδα, δημιούργησε όμως ελάχιστες ευκαιρίες και δεν απείλησε καθόλου την αντίπαλη εστία. Η άμυνά της δέχθηκε πίεση, στην οποία υπέκυψε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ.

Μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση θα χρειαστεί στο σημερινό παιχνίδι προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρόδεραμ. Δεν είναι σε καλή κατάσταση τελευταία, αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγώνες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης (0-3-3), δείχνοντας πολλές αδυναμίες στα μετόπισθεν. Επιθετικά βρίσκει συχνά λύσεις, όμως όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματά της, δεν της είναι αρκετό.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΔΕΡΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Ρέξαμ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μούλιν στο 1’.

Καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Ρόδεραμ. Μπήκε νωθρά, με αποτέλεσμα να πιαστεί η άμυνά της στον «ύπνο», μένοντας πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα του αγώνα. Στη συνέχεια παρά την έντονη πίεση που άσκησε, απέτυχε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με το σκορ να μένει απαράλλακτο ως το τέλος.

Άμεση αντίδραση θέλει να βγάλει και ίσως έχει την ευκαιρία να το πετύχει, καθώς αντιμετωπίζει τη Λέιτον Όριεντ, η οποία δεν βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση αυτή την περίοδο, έχοντας σημαντικά αμυντικά προβλήματα, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί. Από την άλλη θα πρέπει να δείξει κι εκείνη με τη σειρά της μεγαλύτερη σταθερότητα στα μετόπισθεν, αφού δεν δέχθηκε γκολ μόλις σε μία από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Λέιτον Όριεντ – Ρόδεραμ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ