13η αγωνιστική

*Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί εντός δεκαετίας, με τις δύο ομάδες να πανηγυρίζουν από μία εντός έδρας νίκη (2-0 στην έδρα της Στόκπορτ, 2-1 στην έδρα της Νορθάμπτον).

ΣΤΟΚΠΟΡΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Τσάρλτον με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Μπάρι με πέναλτι στο 12’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Γκριν στο 66’.

Έναν σημαντικό βαθμό κατάφερε να αποσπάσει η Στόκπορτ σε μια μέτρια εμφάνιση. Προηγήθηκε από την άσπρη βούλα από νωρίς, όμως στη συνέχεια δέχθηκε έντονη πίεση, υποκύπτοντας εν τέλη λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όντας μαχητική όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει από την αρχή της χρονιάς. Είναι από τις ομάδες που αποτελούν κίνδυνο για κάθε άμυνα, αλλά μέχρι στιγμής έχει στερηθεί σημαντικούς βαθμούς από τις αστάθειες που βγάζει στα μετόπισθεν, καθώς παραμελεί συχνά τα αμυντικά της καθήκοντα. Στο -1 από την εξάδα αυτή τη στιγμή, μετρώντας μόλις μία ήττα ύστερα από δέκα αγωνιστικές (4-5-1).

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Λέιτον Όριεντ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο ΜακΓκίχαν στο 48’.

Η αποτελεσματικότητα έκανε τη διαφορά για τη Νορθάμπτον. Δεν είχε την κατοχή της μπάλας, είχε όμως τον πρώτο λόγο των ευκαιριών, σκοράροντας με την έναρξη της επανάληψης. Αμυντικά δεν απειλήθηκε, διατηρώντας εύκολα το μηδέν παθητικό.

Από συνεχόμενες νίκες προέρχεται, δείχνοντας να βρίσκει ρυθμό ύστερα από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Έχει βρει σταθερή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα αυτή την περίοδο, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία της στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της.

Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Στόκπορτ – Νορθάμπτον στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ