13η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 2/4 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/4 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΚΡΟΟΥΛΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Ρέντινγκ με σκορ 4-1, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Εμπένγκουε στο 20’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Φόρστερ στο 30’. Το 2-1 πέτυχε ο Γουίνγκ στο 40’ και το 3-1 ο Σάβατζ στο 65’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σμιθ στο 73’.

Βαριά ήττα για την Κρόουλι παρά το γεγονός ότι άφησε πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της. Αν και έμεινε σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε λίγα λεπτά αργότερα να ισοφαρίσει. Στη συνέχεια υπέκυψε για ακόμα μία φορά, ενώ στην επανάληψη ανέβασε τις γραμμές της, ψάχνοντας την ισοφάριση, με αποτέλεσμα να είναι εκείνη εν τέλη αυτή που δέχθηκε γκολ.

Παραμένει στο τρομερά κακή κατάσταση η ομάδα του Ρομπ Έλιοτ. Δεν έχει αποσπάσει ούτε βαθμό από τότε που ανέλαβε τα ινία της, μετρώντας πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το μόνο θετικό είναι πως στα τελευταία τρία βρήκε ξανά την επαφή της με τα αντίπαλα δίχτυα, όμως δεν της ήταν σε καμία περίπτωση αρκετό ώστε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΚΟΛΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Μπέρμιγχαμ με σκορ 1-3, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Τσανταμάρτερι στο 1’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Άντερσον στο 14’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Γουίλουμσον στο 52’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Άντερσον στο 79’.

Δεν έπεισε με την εικόνα της και γνώρισε την ήττα. Αν και μπήκε δυνατά πιάνοντας στον «ύπνο» την άμυνα των φιλοξενούμενων, η συνέχεια δεν ήταν με το μέρος της, καθώς υπέκυψε πολύ εύκολα στην πίεση που της άσκησαν, δεχόμενη την ανατροπή.

Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα ύστερα από έξι αγώνες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Σε γενικές γραμμές είναι μαχητική, έχει το γκολ στο παιχνίδι της και αυτό την κάνει άμεσα κίνδυνο για κάθε άμυνα. Από την άλλη είναι φανερά πιο ευάλωτη στα μετόπισθεν αυτή την περίοδο, μετρώντας τέσσερα σερί ματς στα οποία δέχθηκε γκολ.

Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Κρόουλι – Λίνκολν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ