*15η αγωνιστική

*4/5 G/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτή την έδρα.

ΓΙΟΡΚ

Προηγούμενο ματς: Η Γιορκ κέρδισε 4-0 εντός έδρας την Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ, ανοίγοντας το σκορ με τον Πιρς στο 41’. Ο Σινκλέρ στο 73’ έκανε το 2-0, ενώ ο Πιρς στο 86’ πέτυχε το 3-0, πριν ο Τόμας στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώσει το τελικό σκορ για την αντίπαλο του.

Η Γιορκ κέρδισε και την Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ με 4-0, σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος προπονητής την έχρισε φαβορί για να πάρει τον τίτλο. Τόσο εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της.

Είναι σούπερ φορμαρισμένη, η πιο “καυτή” ομάδα της κατηγορίας, με εφτά νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια όπου παραμένει αήττητη. Φυσικά το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πώς η μοναδική ήττα της σεζόν έχει έρθει στην έδρα της, από την Μπόστον!

Οι αρκετές ισοπαλίες την περιορίζουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -1 πλέον από την πρωτοπόρο Μπαρνέτ και την δεύτερη Φόρεστ Γκριν που ισοβαθμούν στην κορυφή.

Όλα αυτά για μία ομάδα που πέρυσι έμεινε στην κατηγορία μία αγωνιστική πριν το φινάλε, έστω και αν τελικά κατετάγη στην τελευταία θέση παραμονής.

Στατιστικά

*7/11 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

*5/8 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*2/3 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΡΝΕΤ

Προηγούμενο ματς: Η Μπαρνέτ έχασε 4-3 εκτός έδρας από την Σόλιχαλ Μουρς, πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Άλλωστε δύο γκολ τα πέτυχε στις καθυστερήσεις με τους Μπραντ (93’), Καμπάμπα (95’), αν και είχε προηγηθεί κιόλας με τέρμα του Καμπάμπα στο 12’. Όμως στη συνέχεια δέχθηκε τέσσερα αναπάντητα γκολ από τους Στίβενς (36’), Στίβενσον (38’), Μπόουεν (55’), Γκέιλ (75’).

Η Μπαρνέτ όχι απλά έχασε ξανά, έπειτα από εφτά σερί νίκες, το έπαθε με 4-3 από την Σόλιχαλ Μουρς εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που απλά μείωσε στο τελικό σκορ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, χωρίς να αξίζει κάτι περισσότερο.

Αξίζει να σημειωθεί πώς πριν ξεκινήσει η σεζόν, θεωρούταν από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Και δείχνει να δικαιώνει αυτή την επιλογή ως τώρα, αφού είναι συνεχώς στις πρώτες θέσεις.

Αλλά μετά την τελευταία της ήττα, απέκτησε και συγκάτοικο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, την Φόρεστ Γκριν, ενώ είναι μόλις στο +1 από την σημερινή της αντίπαλο, έχοντας και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

Στατιστικά

*4/6 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*Τρία σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Γιορκ – Μπαρνέτ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ