*15η αγωνιστική

*Η Χάλιφαξ κέρδισε πέρυσι στην πρώτη και μοναδική της επίσκεψη σε αυτή την έδρα.

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Προηγούμενο ματς: Η Ρότσντεϊλ έχασε 0-1 εντός έδρας από την Σάουθεντ, με τέρμα του Γουόκερ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Η Ρότσντεϊλ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Σάουθεντ, χάνοντας με 0-1 εντός έδρας. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από τέσσερις αγώνες στους οποίους είχε τρεις νίκες και μία ισοπαλία, δεύτερη συνολικά στο γήπεδό της, σε εφτά παιχνίδια, στα οποία έχει πέντε νίκες.

Αυτό που εκνεύρισε περισσότερο και από την ήττα τον προπονητή της ήταν το χρονικό σημείο που δέχθηκαν το γκολ, καθώς δείχνει έλλειψη συγκέντρωσης.

Τουλάχιστον παραμένει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην έκτη θέση του, που οδηγεί στα πλέι οφ για άνοδο, στο -6 πλέον από την κορυφή και στο +3 από την όγδοη που δεν οδηγεί σε αυτά.

Στατιστικά

*5/8 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*6/8 Over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΛΙΦΑΞ

Προηγούμενο ματς: Η Χάλιφαξ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Μπόστον με τέρμα του Ολαγουαμπόρι μόλις στο πρώτο λεπτό, αντέχοντας ως το τέλος.

Η Χάλιφαξ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Μπόστον, πετυχαίνοντας δεύτερη νίκη στους τρεις τελευταίους αγώνες της, πρώτη εκτός έπειτα από δύο σερί ήττες που είχε γνωρίσει μακριά από το γήπεδό της.

Αξίζει να σημειωθεί πώς συνολικά έχει πετύχει τρεις νίκες στους εφτά αγώνες που έχει δώσει εκτός έδρας φέτος, με όλες να έρχονται με το ίδιο ακριβώς σκορ (0-1)!

Παραμένει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, ανέβηκε μάλιστα στην 7η θέση του, τελευταία που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου, στο -1 από τη σημερινή της αντίπαλο.

Στατιστικά

*Τέσσερα συνεχόμενα over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Τέσσερα σερί G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Ρότσντεϊλ – Χάλιφαξ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ