*15η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες παίζουν πρώτη φορά μεταξύ τους στην πρόσφατη ιστορία τους.

ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ

Προηγούμενο ματς: Η Τάμγουορθ κέρδισε 3-2 εντός έδρας την Γουόκινγκ, ανοίγοντας το σκορ με τον Τσικούνα στο ένατο λεπτό, πετυχαίνοντας δεύτερο τέρμα με τον ΜακΓκλίντσεϊ στο 42ο λεπτό. Ο Ντάις μείωσε για την αντίπαλο της στο 47’, αλλά σκόραρε και τρίτο γκολ με τον Κρίνεϊ στο 90’, πριν δεχθεί δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις από τον Γκόρμαν.

Η Τάμγουορθ επιβεβαίωσε την καλή της αγωνιστική κατάσταση, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε για να μην κερδίσει (!), επικρατώντας τελικά με 3-2 εντός έδρας της Ρότσντεϊλ.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη της, πάλι στο γήπεδό της, εκεί που παίζει και σήμερα, για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, με στόχο να κάνει ένα τέσσερα στα τέσσερα.

Γενικώς στην έδρα της παρουσιάζεται αρκετά αποτελεσματική ως τώρα, με μόλις δύο ήττες και πέντε νίκες σε οκτώ αγώνες που έχει δώσει εντός έδρας.

Όπως είναι λογικό, τόσο νωρίς στη σεζόν, κάποια αποτελέσματα είναι αρκετά για να αλλάξουν δραστικά τη βαθμολογική θέση της ομάδας. Από εκεί που είχε υποχωρήσει στο βαθμολογικό πίνακα, ανέβηκε οριακά στο πρώτο μισό του, στην 12η θέση, πλησιάζοντας στο -3 την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Στατιστικά

*9/11 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*Έξι σερί G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΕΟΒΙΛ

Προηγούμενο ματς: Η Γέοβιλ κέρδισε 0-3 εκτός έδρας την Γουίλντστοουν, ανοίγοντας το σκορ με τον ΜακΓκάβιν στο 28’, ενώ πέτυχε δύο ακόμη τέρματα με τους Τζάρβις (52’), ΜακΓκάκιν (58’).

Η Γέοβιλ κέρδισε με 0-3 εκτός έδρας την Γουίλντστοουν, ξεπερνώντας άμεσα, τουλάχιστον βάσει αποτελέσματος, τον αποκλεισμό – σοκ από το κύπελλο Αγγλίας, από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας!

Γενικότερα πάντως δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της, αφού στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της έχει πάρει τη νίκη μόλις στα δύο εξ αυτών, με τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες στα υπόλοιπα.

Πάντως η τελευταία νίκη της την ανέβασε στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -2 από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου.

Στατιστικά

*7/8 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*7/8 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Γουίλντστοουν – Γέοβιλ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ